Spelingsarme tandwielkasten, tandheugels en rondsels

Over Apex Dynamics


Apex Dynamics BV is sinds 2006 dé leverancier in de Benelux van spelingsarme tandwielkasten, tandheugels en rondsels. Wij staan bekend om het leveren van service op het allerhoogste niveau en dat begint bij het enthousiast, intensief en persoonlijk onderhouden van contact met al onze klanten en partners.

Lees meer over ons >

Laatste nieuws


Apex Dynamics breidt haar productaanbod uit met twee nieuwe series hoogwaardige tandwielkasten, specifiek ontwikkeld voor hoog-dynamische toepassingen: De AFX- en AFH-serie. De maatvoering van de vertrouwde high-end serie AF/AFR is in beide gevallen gehandhaafd, waardoor de geometrie aan de uitgaande zijde vrijwel gelijk is gebleven. De belangrijkste verschillen met de bestaande serie zijn : Speling, smering, afdichting (AFX), en het materiaal met as opties (AFH).

Lees meer >

Als sponsor van Team Rembrandts volgen wij de ontwikkelingen van het team op de voet. Team Rembrandts heeft de afgelopen weken hard gewerkt om de robot te bouwen waarmee ze aan de regionals in Amerika gaan deelnemen. De robot is nog niet 100% gereed en wordt voortdurend getest en geoptimaliseerd. In de bouwlocatie heeft het team het speelveld van de competitie nagebouwd, waarmee zij de handelingen en prestatie van de robot kunnen perfectioneren.

Lees meer >

Hoe zorg ik voor een automatische toe- en afvoer van plaatwerk in mijn innovatieve laser snij-installatie? Veel bedrijven besteden een vraag van deze complexiteit graag uit, maar HVL Metaalbewerking uit Liessel koos ervoor dit zelf op te lossen. Het resulteerde in de ontwikkeling van een volautomatisch, verticaal magazijn dat direct vanuit het ERP aangestuurd wordt. Apex Dynamics mocht haar expertise en producten bijdragen aan deze unieke oplossing.

Lees meer >

De FIRST Robotics Competition game voor 2019 is onthuld. Het is een opwindend spel. Bekijk hier de animatie van het spel voor 2019, bestemming: Deep Space Game!! Afgelopen zaterdag heeft Team Rembrandts de spelregels ontvangen voor het First Robotics Competition spel van 2019. Tijdens een live stream kregen alle teams wereldwijd de uitdaging voor dit jaar gepresenteerd. Het is weer een spannend spel geworden met veel technische en strategische elementen.

Lees meer >

Nieuwsarchief

Site by Merkelijkheid