Tandwielkasten

Bekijk ons uitgebreide assortiment aan geometrisch vervangbare tandwielkasten.

Bekijk

RVS Tandwielkasten

Bekijk ons uitgebreide assortiment aan tandwielkasten met een roestvrij stalen behuizing.

Bekijk

Tandheugels & Rondsels

Bekijk ons uitgebreide assortiment aan tandheugels en rondsels.

Bekijk

Productaanbod van Apex dynamics

Ons productaanbod van spelingsarme tandwielkasten is groot, te bevestigen aan nagenoeg alle servomotoren en geometrisch uitwisselbaar met vertragingskasten van andere fabrikanten. Apex Dynamics loopt voor qua innovaties en volgt uw marktontwikkelingen en behoeften op de voet. Ook daarmee lopen wij, of in dit geval onze producten, regelmatig harder dan onze concurrentie.

Een aantal tandwielkasten worden bijvoorbeeld standaard uitgevoerd met een behuizing van roestvrij staal wat ze uitermate geschikt maakt voor machines in de voeding- en genotmiddelenindustrie.

 

Het aanbod van tandheugels en rondsels is eveneens uitgebreid: Het tandheugel gamma loopt van module 1 tot en met 12, recht- en schuinvertand en in kwaliteitsklassen 4(!) tot en met 10. Rondsels worden in kwaliteit DIN 4 en 5 geleverd en kunnen op 7 verschillende manieren aan de tandwielkast gemonteerd worden, onder andere via het “Curvic-Plate” rondsel. Alle dimensies zijn getolereerd en de specificaties zijn online beschikbaar.

Waarom Apex Dynamics

Apex Dynamics BV is dé leverancier in de Benelux van spelingsarme tandwielkasten, tandheugels en rondsels. Wij staan bekend om het leveren van service op het allerhoogste niveau en dat begint bij het enthousiast, intensief en persoonlijk onderhouden van contact met al onze klanten en partners.

Daarnaast zijn wij in staat u perfect te adviseren, leveren wij een zeer praktisch design tool via onze website en leveren wij ons hele programma in alle verschillende bouwgrootten en overbrengingsverhoudingen in nagenoeg alle gevallen binnen twee weken. U ziet al, wij houden ervan om net wat harder te lopen dan onze concurrentie! Dit doen wij al sinds wij startte in 2006 en dat bevalt ons zo goed dat deze houding tot in het DNA van onze organisatie is doorgedrongen.

v.l.n.r..: Arthur Kuo (CEO), Eric Megens, Robin Chang (President), Thom van Oss

Op de hoogte blijven

Wilt u op de hoogte gebracht worden van ons laatste nieuws en ontwikkelingen, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

 
Site by Merkelijkheid.nl
Plan nu een Videocall met een adviseur
Gesprek inplannen