Team Rembrandts 

Apex Dynamics BV is trotse sponsor van Team Rembrandts 4481. Techniek heeft de toekomst. Apex volgt de ontwikkelingen binnen de (aandrijf)techniek op de voet.  Onze bijdrage daarin is het stimuleren van jongeren om iets met techniek te doen. Techniek is uitdagend en constant in beweging. Apex Dynamics zet zich in voor een aantal prachtige initiatieven waarin studenten bezig zijn techniek en wetenschap naar een hoger niveau te tillen. Ons doel: het enthousiasmeren van jeugd voor techniek. 

Rembrandts STEAM Foundation is een Nederlandse Non-Profit organisatie die gestart is als eerste FIRST Robotics Competition team met de Nederlandse nationaliteit beter bekend als Team Rembrandts. Team Rembrandts, team 4481 is een robotica team gevestigd in Eindhoven met studenten van Fontys Hogenscholen (Eindhoven), Zwijsen College (Veghel) en het Heerbeeck College (Best), dus met HBO en Middelbare scholieren gemengd.

FIRST, For Inspiration and Recognition of Science and Technology, is een organisatie die elk jaar een reeks van 4 verschillende robot competities organiseert. Met het doel om kinderen en jongeren te stimuleren op het gebied van Wetenschap en Techniek. De laatste en meest geavanceerde competitie uit deze reeks is de FIRST Robotics Competition, waar Team Rembrandts een trotse deelnemer in is.

Click hier voor alle informatie over dit enthousiaste Team Rembrandts

Teamrembrandts nieuws

Team Rembrandts wint weer prijzen in de USA

Ook in seizoen 2020 wint team Rembrandts prijzen, deze keer op de Regional in Los Angeles. De Team Spirit Award en de Dean's List Award
Lees artikel >

Apex Dynamics en Team Rembrandts: al 3 jaar partners in robots én technici van de toekomst

Hoe enthousiasmeren we jongeren voor techniek? Gijs vertelt hoe Team Rembrandts daar met partners zoals Apex Dynamics aan bijdraagt.
Lees artikel >

2020 – WEEK 4, 4 gehad… 0 te gaan!

Nou, dat ging niet echt zoals gepland. Het belangrijkste doel was om tegen het einde van week 4 een complete robot in gebruik te hebben. Week 3 en 4 waren een beetje chaotisch. We...
Lees artikel >

2020 – WEEK 3, Wheel of Doom of Wheel of Death?

Team Rembrandts is druk bezig met het verder ontwikkelen en testen van de robot voor de FIRST-competitie 2020: Rise, the force is building. Verslag week 3
Lees artikel >

2020 – WEEK 2, testen, testen, testen

In week twee is team Rembrandts druk geweest met experimenteren en testen van de diverse onderdelen van de robot: de opslag, schiet en klim-unit.
Lees artikel >

2020 – WEEK 1, team Rembrandts kick off

Vanuit een compleet nieuwe bouwlocatie, Strijp-S in Eindhoven, is team Rembrandts met de onthulling van de game van dit jaar. Infinite Recharge!
Lees artikel >

Team Rembrandts wereldkampioen FIRST Robotics

Team Rembrandts is zondag 28 april uitgeroepen tot wereldkampioen bij de FIRST Robotics kampioenschappen in Detroit! Zij lieten 407 andere teams achter zich.
Lees artikel >

Team Rembrandts sleept 3 prijzen in de wacht in Californië

Team Rembrandts wint 3 prijzen, waaronder de Engineering Inspiration Award, in Californië en gaat zich nu opmaken voor de Wereldkampioenschappen in Detroit.
Lees artikel >

Team Rembrandts 2019: de ontwikkeling van de robot

Team Rembrandts heeft de afgelopen weken hard gewerkt om de robot klaar te maken voor de wedstrijd. Hoe is de robot tot stand gekomen?
Lees artikel >

Team Rembrandts 2019 Robot Reveal Andromeda onthulling

Trots heeft team Rembrandts haar Destination: Deep Space robot "Andromeda" onthuld. Met deze robot gaan ze deelnemen aan de FIRST Robotics Competition.
Lees artikel >

Team Rembrandts bereidt zich voor op FIRST Robotics 2019

Team Rembrandts heeft de afgelopen weken hard gewerkt om de robot te bouwen waarmee ze aan FIRST Robotics gaan deelnemen. We gingen langs voor een update.
Lees artikel >

2019 – WEEK 4, ROBOT ASSEMBLAGE

Team Rembrandts zit inmiddels in week 4 van de productie en de robot wordt nu geassembleerd. Binnenkort volgt de presentatie van de 2019 robot!
Lees artikel >

2019 – WEEK 3, SOFTWARE

Vision is een concept van doelherkenning, waarbij een ring rond de camera een lichtstraal uitzendt naar retroreflectieve doelen in de buurt, die de ontvangen bundel terugsturen naa...
Lees artikel >

2019 – WEEK 2, ONTWERPEN VAN DE ROBOT

De afgelopen week hebben we hard gewerkt om al onze systemen gemodelleerd te krijgen in Solidworks. We hebben het team onderverdeeld in 3 groepen, Drivetrain, Lift en Hatch-grijper...
Lees artikel >

2019 – WEEK 1, STRATEGIE EN PROTO TYPE

Deze week was het team enthousiast om de strategie te gaan uitwerken voor deep space. Deze opwinding was zo groot dat wat begonnen met vier strategieën op zondagavond, wat op liep...
Lees artikel >

Deep Space Game, de 2019 uitdaging voor Team Rembrandts

The FIRST Robotics Competition game voor 2019 is onthuld. Het is een spannend spel. Bekijk hier de game-animatie van Destination: Deep Space Game !!!
Lees artikel >

Sfeerimpressie: de toekomst in aandrijftechniek op WoTS

Van 2 t/m 5 oktober was Apex Dynamics aanwezig op de World of Technology & Science beurs in de jaarbeurs. Bekijk hier een sfeerimpressie van de WoTS beurs
Lees artikel >

De toekomst in Aandrijftechniek

Apex Dynamics gelooft in de toekomst van (aandrijf)techniek en wetenschap. Wij zijn daarom trotse sponsor van team Rembrandts! Deze groep technische studenten heeft op het Wereldka...
Lees artikel >

Engineering Inspiration Winners @ Detroit World Championship

Team Rembrandts wint de Engineering Inspiration Award tijdens de WK finale in Detroit. Hierdoor hebben ze zich automatisch geplaatst voor de World Championship van 2019. gefeliciteerd!
Lees artikel >

Team Rembrandts plaats zich met flair voor WK Finale!

Met maar liefst drie trofeeën is Team Rembrandts vandaag weer thuis gekomen: The Chairman's Arward, The Gracious Professionalism Award en de Orlando Regional Champions. Van harte gefeliciteerd Team Rembrandts!
Lees artikel >

Team Rembrandts wint The Chairman’s Award

Team Rembrandts wint de prestigieuze Chairman's Award tijdens de Palmetto Regional in de USA. Met deze unieke prestatie heeft het team zich tevens gekwalificeerd voor de FIRST Championship in Detroit.
Lees artikel >

Team Rembrandts onthult robot aan vooravond competitie

Team Rembrandts strijd volgende week in de eerste First Robots regional in Florida. Wij staan stil bij de ambities en doelen van dit studenten- en scholierenteam.
Lees artikel >

FIRST POWER UP 2018

De uitdaging van dit jaar: FIRST POWER UP, het eerste EERSTE Robotics Competition-spel 2018, omvat twee allianties van videogamekarakters en hun menselijke operatoren die vastzitten in een arcade spel. Beide allianties werken eraan om de baas te verslaan om zo te kunnen ontsnappen!
Lees artikel >

Geschiedenis Team Rembrandts

Sinds de oprichting in 2012 heeft Team Rembrandts 13 prijzen gewonnen en is het er in geslaagd om zich 4 keer te kwalificeren voor de First Championships.
Lees artikel >

Apex Dynamics BV sponsor van Team Rembrandts

Apex Dynamics steunt studenten die zich bezighouden met techniek en innovatie als sponsor van Team Rembrandts in de FIRST Robotics Competitie.
Lees artikel >
 
Site by Merkelijkheid.nl
Plan nu een Videocall met een adviseur
Gesprek inplannen