Plan nu een Videocall met een adviseur
Nederlands / English
Zoeken

Het laatste Apex nieuws

Produceerbaarheid, upright en final drive van de URE raceauto

Luuk Heijmans koos voor URE tijdens zijn master en leerde over de praktische aspecten van zijn vak terwijl hij werkte aan de final drive.
Lees verder

Kwaliteitsklassen tandheugels: leverbaar van klasse 4 tot 10

Wij vertellen alles over de kwaliteitsklassen (en spoedafwijking) van tandheugels en leggen uit waarom niet voldoende is voor een vergelijking
Bekijk video

Apex Dynamics verlengt sponsoring Team Rembrandts

Voor het vierde jaar verlengt Apex Dynamics het partnership met Team Rembrandts. Hiermee support Apex Dynamics de technici en engineers van de toekomst.
Lees verder

Design tool controleert servomotor tandwielkast combinatie

Waar wordt de design tool voor gebruikt en hoe gebruik je het? In deze video gaan we dieper in op een een servomotor - tandwielkast combinatie.
Bekijk video

Aseptische planetaire tandwielkast in rvs perfecte antwoord voor snijmachine

Zelfs met een aanpassing op maat, slaagt Apex Dynamics erin de volledig rvs tandwielkast met customized motoradapter in vijf weken te leveren
Lees verder

GL-serie speciaal ontwikkeld voor AGV toepassingen

De GL-serie is ontwikkeld om een hoge radiale belasting aan te kunnen. Aan de hand van een video bespreken we de overige karakteristieken en voordelen.
Bekijk video

Massatraagheid bij tandheugels en rondsels in beeld

Hier laten we zien hoe de toepassing bepaalt welke servomotor-tandwielkast combinatie, en vervolgens tandheugels en rondsels, ingezet kunnen worden.
Bekijk video

URE centraal in FEDA Innovation Talk gesponsord door Apex Dynamics

Wat als innovatie de kern is waar jouw organisatie om draait? Voor URE dagelijkse kost en het onderwerp van FEDA's innovation talk.
Lees verder

Freesmachine verongelukt op A4, vervangingsonderdelen snel op weg

Wij leverden snel nieuwe tandheugels en rondsels voor de unieke vlakbedfreesmachine van Holland Machining die tot 14 meter op locatie freest.
Lees verder

Maatwerk aandrijving afsluitersleutels Hurkmans Groep

Sinds kort zijn ze bij Hurkmans Groep uitgerust met elektrische afsluitersleutels om de lichamelijke belasting van de monteurs te verlichten.
Lees verder