Video call een adviseur
Nederlands / English
ZoekenApex search

Apex Dynamics: Move Forward!

Dé leverancier van spelingsarme tandwielkasten, tandheugels en rondsels

De wereld is continu in beweging. Ook op technisch gebied zijn de ontwikkelingen amper bij te houden. In de wereld van bijvoorbeeld automatisering en robotisering zijn de innovaties van gisteren vandaag al gemeengoed. Veel bedrijven zijn hierdoor gevangen tussen een tekort aan personeel met diep inhoudelijke kennis en een noodzaak voor automatisering of technische vernieuwing. Hoe krijgen we de markt vooruit?

Apex Dynamics levert de essentiële onderdelen voor de mechanische aandrijving van machines en robots. Maar dat blijft niet bij tandwielkasten, tandheugels en rondsels. Apex Dynamics voorziet haar klanten en de markt waar nodig van de kennis en expertise waarmee je verder komt.

Neem contact op!arrow next

apex dynamics worldwide
Afbeelding: v.l.n.r..: Arthur Kuo (CEO), Eric Megens, Robin Chang (President), Thom van Oss

Producten

Wij voorzien waar nodig onze klanten van de kennis en expertise die het verschil maakt en nemen onze verantwoordelijkheid als het gaat om het opleiden van nieuwe jonge specialisten. Met onze innovatieve producten, diepgaande kennis en jarenlange ervaring helpen we niet alleen de branche maar ook jou verder op bedrijfsmatig en product-technisch vlak.

 

Wij creëren mogelijkheden voor onze klanten, de technische branche én de wereld om ons heen om vooruit te bewegen en samen werken we aan geavanceerde oplossingen voor de uitdagingen van morgen. Apex staat voor een voorwaartse beweging.

Internationaal

De moderne productiefaciliteiten van Apex Dynamics in Taiwan, opgericht in 1987, staan in Taichung en bestaat uit 3 verschillende locaties. Deze zijn allen uitgerust met state-of-art machines en ingericht voor massa-productie. Door een wereldwijd netwerk van Apex Dynamics vestigingen is de verkrijgbaarheid en levering van onze producten en ondersteuning overal ter wereld gewaarborgd.

Wereldwijde vestigingenarrow next

Apex Dynamics fabriek Taiwan

Bedrijfsvideo

 

Nieuwsbrief

Elk kwartaal stuurt Apex Dynamics een nieuwsbrief naar haar relaties in zowel het Engels als het Nederlands. De meest recente Nederlandstalige nieuwsbrieven vind je hieronder in een makkelijk overzicht.

nieuwsbrief archief