Spelingsarme tandwielkasten, tandheugels en rondsels

Team Rembrandts


Apex Dynamics BV is trotse sponsor van Team Rembrandts 4481.

Rembrandts STEAM Foundation is een Nederlandse Non-Profit organisatie die gestart is als eerste FIRST Robotics Competition team met de Nederlandse nationaliteit beter bekend als Team Rembrandts. Team Rembrandts, team 4481 is een robotica team gevestigd in Eindhoven met studenten van Fontys Hogenscholen (Eindhoven), Zwijsen College (Veghel) en het Heerbeeck College (Best), dus met HBO en Middelbare scholieren gemengd.

FIRST, For Inspiration and Recognition of Science and Technology, is een organisatie die elk jaar een reeks van 4 verschillende robot competities organiseert. Met het doel om kinderen jongeren te stimuleren op het gebied van Wetenschap en Techniek. De laatste en meest geavanceerde competitie uit deze reeks is de FIRST Robotics Competition, waar Team Rembrandts een trotse deelnemer in is.

Click hier voor alle informatie over dit enthousiaste Team Rembrandts

Laatste Team Rembrandts nieuws


Rembrandts STEAM Foundation is een Nederlandse non-profitorganisatie die sinds 2011 deel neemt aan de FIRST Robotics competitie en is daarmee het eerste Nederlandse robotteam in deze internationale competitie onder de naam Team Rembrandts, team 4481.

Het team is gevestigd in Eindhoven en is een samenwerking tussen studenten van Fontys University of Applied Science (Eindhoven), Zwijsen College (Veghel) en Heerbeeck College (Best). HBO, WO, MBO en de middelbare school gecombineerd in één project, met één gezamenlijk doel.

Lees meer >