Spelingsarme tandwielkasten, tandheugels en rondsels

Over Apex Dynamics


Apex Dynamics BV is sinds 2006 dé leverancier in de Benelux van spelingsarme tandwielkasten, tandheugels en rondsels. Wij staan bekend om het leveren van service op het allerhoogste niveau en dat begint bij het enthousiast, intensief en persoonlijk onderhouden van contact met al onze klanten en partners.

Lees meer over ons >

Laatste nieuws


De FIRST Robotics Competition game voor 2019 is onthuld. Het is een opwindend spel. Bekijk hier de animatie van het spel voor 2019, bestemming: Deep Space Game!! Afgelopen zaterdag heeft Team Rembrandts de spelregels ontvangen voor het First Robotics Competition spel van 2019. Tijdens een live stream kregen alle teams wereldwijd de uitdaging voor dit jaar gepresenteerd. Het is weer een spannend spel geworden met veel technische en strategische elementen.

Lees meer >

Het team van Clean2Antarctica is niet langer op Antarctica. De expeditie van Edwin en Liesbeth zit er definitief op. Afgelopen weekend konden de expeditieleden mee op een vlucht van Antarctica terug naar de bewoonde wereld. Op dit moment zijn ze nog in Chili en komen daar een beetje bij van hun unieke ervaring, want zoals ze zelf zeggen: “We hebben wel echt wat neergezet.” Aankomende donderdag zullen Edwin en Liesbeth weer voet zetten op Nederlandse bodem.

Lees meer >

Tandwielkasten van Apex Dynamics zijn een uitstekende vervanger van tandwielkasten van andere fabrikanten, en niet alleen door onze zeer korte levertijden. Wij werken continu aan het toepassingsbereik van onze tandwielkasten, tandheugels en rondsels en onlangs zette wij daarin wederom een grote stap. Wij hebben namelijk vijf uiteenlopende series spelingsarme tandwielkasten met een ISO 9409 flens-uitgang (robot flens).

Lees meer >

We beginnen nu écht kriebels in onze buik te krijgen. De afgelopen maanden hebben we Edwin ter Velde en zijn voorbereiding op de zon-aangedreven expeditie naar de Zuidpool op de voet gevolgd. Maandag 19 november is het zover: Solar Voyager bestuurders Edwin en zijn vrouw Liesbeth vliegen naar Chili vanwaar ze doorreizen naar Antarctica. Het doel is om in 40 dagen van Union Glacier naar het meest zuidelijke punt te rijden. Ongeveer een week voor vertrek zochten we Edwin en Liesbeth op in het Mission Control Center te Zaandam om te kijken of ze al helemaal klaar voor vertrek zijn en hen succes te wensen.

Lees meer >

Nieuwsarchief

Site by Merkelijkheid