Plan nu een Videocall met een adviseur
Nederlands / English
Zoeken

Het laatste Apex nieuws

Aseptische planetaire tandwielkast in rvs perfecte antwoord voor snijmachine

Zelfs met een aanpassing op maat, slaagt Apex Dynamics erin de volledig rvs tandwielkast met customized motoradapter in vijf weken te leveren
Lees verder

GL-serie speciaal ontwikkeld voor AGV toepassingen

De GL-serie is ontwikkeld om een hoge radiale belasting aan te kunnen. Aan de hand van een video bespreken we de overige karakteristieken en voordelen.
Bekijk video

Massatraagheid bij tandheugels en rondsels in beeld

Hier laten we zien hoe de toepassing bepaalt welke servomotor-tandwielkast combinatie, en vervolgens tandheugels en rondsels, ingezet kunnen worden.
Bekijk video

URE centraal in FEDA Innovation Talk gesponsord door Apex Dynamics

Wat als innovatie de kern is waar jouw organisatie om draait? Voor URE dagelijkse kost en het onderwerp van FEDA's innovation talk.
Lees verder

Freesmachine verongelukt op A4, vervangingsonderdelen snel op weg

Wij leverden snel nieuwe tandheugels en rondsels voor de unieke vlakbedfreesmachine van Holland Machining die tot 14 meter op locatie freest.
Lees verder

Maatwerk aandrijving afsluitersleutels Hurkmans Groep

Sinds kort zijn ze bij Hurkmans Groep uitgerust met elektrische afsluitersleutels om de lichamelijke belasting van de monteurs te verlichten.
Lees verder

Automatisering robotlaslijn dankzij samenspel tandwielkasten, rondsels en heugels

RoboFlex: "De samenwerking met Apex Dynamics is al jaren bijzonder goed door onder o.a. korte levertijden en eenvoudig omdat het goed klikte"
Lees verder

Inertie of massatraagheid van grote invloed op de aandrijving

Wat als er een groot verschil is tussen de load en motor massatraagheid? In dit artikel bespreken we aan de hand van een video waarom het belangrijk is dat beiden in een goede ver...
Bekijk video

Nieuw tandheugel en rondsel systeem voor Belgisch Solar team Agoria

De 2020 wereldkampioen ontwikkelde een eigen tandheugel en rondsel systeem en vroeg sponsor Apex Dynamics om advies én materiaal.
Lees verder

Alternatief voor Atlanta Tandheugels en Rondsels: snel uit voorraad leverbaar

Onze producten zijn een geometrisch alternatief voor bijvoorbeeld de Atlanta Tandheugels en Rondsels en snel en uit voorraad leverbaar.
Lees verder