Spelingsarme tandwielkasten, tandheugels en rondsels

Over Apex Dynamics


Apex Dynamics BV is sinds 2006 dé leverancier in de Benelux van spelingsarme tandwielkasten, tandheugels en rondsels. Wij staan bekend om het leveren van service op het allerhoogste niveau en dat begint bij het enthousiast, intensief en persoonlijk onderhouden van contact met al onze klanten en partners.

Lees meer over ons >

Laatste nieuws


Hoe komt een tandwielkast terecht in een operavoorstelling? Nationale Opera & Ballet koos voor de fluisterstille tandwielkasten uit de series ATB en AE van Apex Dynamics voor het decor van twee producties. Zowel in ‘Porgy and Bess’ als ‘De jongen die te snel groeide’ worden decorbewegingen aangestuurd door onze tandwielkasten. Belangrijkste eigenschap is natuurlijk een fluisterstille operatie, in tweede instantie de betrouwbaarheid van de tandwielkasten.

Lees meer >

Waarom adviseert Apex Dynamics circa 20 tanden voor het rondsel, waarom niet meer of minder? Waarom nemen de waarden van de voedkracht niet simpelweg toe met een groter aantal tanden? We bespreken de voor en nadelen van rondsels met zowel meer als minder tanden en hoe dit in belangrijke mate door de toepassing wordt bepaald. Daarnaast delen we de verschillende oplossingen, interfaces en kwaliteitsniveaus in een handig overzicht. Na het lezen van dit artikel weet u precies welk rondsel u moet hebben!

Lees meer >

Team Rembrandts is zondag 28 april uitgeroepen tot wereldkampioen bij de FIRST Robotics kampioenschappen in Detroit! Zij hebben de afgelopen dagen maar liefst 407(!) andere teams achter zich gelaten. De in totaal 408 teams streden tegen elkaar in 6 divisies waarvan de winnaar streed in de belangrijkste ‘Einstein’ divisie. Team Rembrandts won de 'Darwin'-divisie voor zij het succesvol tegen de andere winnaars op mocht nemen.

Lees meer >

Eenvoudig en snel een keuze maken voor een tandwielkast-servomotor combinatie? Timesavers gebruikte de designtool onlangs om een bijpassende tandwielkast te selecteren voor een nieuwe ontbraammachine. De gespecialiseerde producent van metaal afwerk- en ontbraammachines kon direct alle tekeningen downloaden en zo haar aanvraag sturen. Samen met het team van Apex Dynamics konden zij vervolgens tot de optimale oplossing voor deze toepassing komen. We bespreken de toepassing en keuze van Timesavers uitgebreid in dit artikel.

Lees meer >

Nieuwsarchief

Site by Merkelijkheid