Video call een adviseur
Nederlands / English
ZoekenApex search
Terug naar overzicht

Na een maand ploegen over de Zuidpool zijn Edwin en Liesbeth nog steeds niet thuis

Het team van Clean2Antarctica is na bijna een maand rijden op de ijsvlaktes van Antarctica weer aangekomen op base camp Union Glacier. De expeditieleden werden tweede Kerstdag feestelijk onthaald en konden gelijk aanschuiven aan het het Kerstdiner.

Voorlopig moeten Edwin en Liesbeth nog even op Antarctica blijven, want door het slechte weer worden de vluchten af en aan gecanceld.

Clean2Antarctica project

Het project Clean2Antarctica is een unieke expeditie richting de zuidpool en weer terug. Expeditieleider Edwin ter Velde onderneemt dit samen met zijn vrouw Liesbeth. De expeditieleden rijden op Antarctica met hun zelfgebouwde wagen van afvalplastic die rijdt op zonne-energie.

Het doel van het Clean2Antarctica project is om mensen te inspireren om minder weg te gooien en beter voor onze aarde te gaan zorgen. Edwin en Liesbeth ter Velde streven naar een meer circulaire samenleving en alleen dat kunnen we samen creëren.

Bij Hart van Nederland zie je alles over een van de meest bijzondere expedities die ooit door een Nederlander wordt uitgevoerd: Clean2Antarctica.