Video call een adviseur
Nederlands / English
ZoekenApex search
Terug naar overzicht

Impressie MOCON 2013

Op 17 en 18 April heeft Apex Dynamics deelgenomen aan de Mocon 2013 in Den Bosch. De Mocon is een compacte, interessante maar vooral ook gezellige beurs waar de bezoekers  alle tijd krijgen om geïnformeerd te worden over de laatste ontwikkelingen op het gebied van Motion & Control. En hoewel we helaas moeten concluderen dat de bezoeker aantallen aan deze beurs te laag waren is het voor Apex Dynamics BV toch weer een geslaagd evenement geworden.

Apex Dynamics was niet alleen op stand A1006 aanwezig, ook hebben we ons gepresenteerd in de “Entrance of Innovators”. Daar werd onze nieuwe, zeer efficiënte, PEII070-010 gedemonstreerd. Om zijn efficiëntie te laten zien heeft deze tandwielkast 2 dagen lang op slechts een kleine 12VDC motor met solar voeding staan te draaien.

Verder waren de producten van Apex Dynamics ook goed vertegenwoordigd op de stands van diverse andere exposanten. In de onderstaande video impressie zie je ze allemaal voorbij komen.

Zie hieronder een impressie van de deelname van Apex Dynamics aan de Mocon (of bekijk deze op ons YouTube kanaal).

Apex Dynamics BV bedankt alle bezoekers aan onze stand voor hun interesse en we zullen er voor zorgdragen dat alle gevraagde informatie zo snel mogelijk verstuurd wordt.