Video call een adviseur
Nederlands / English
ZoekenApex search
Terug naar overzicht

In Memoriam: Michel Martens

Met grote droefenis hebben we kennisgenomen van het overlijden van Michel Martens op dinsdag 15 November 2011. “Marmor, Stein und Eisen bricht: aber unser Getriebe nicht.” Dat was het motto van Michel binnen Apex Dynamics, opgeven kwam bij hem niet voor. Toch heeft hij helaas de strijd tegen zijn ziekte niet kunnen overwinnen, iets waar hij zelf heel veel moeite mee had.

Sinds 2006 was Michel actief voor Apex Dynamics, waar hij een heel belangrijke rol heeft vervuld bij de oprichting en de groei van Apex Dynamics BV.

Hij was het technisch geweten van Apex Dynamics, een Mechanieker in hart en nieren en heeft niet alleen aan ons maar ook aan veel Europese collega’s zijn kennis en ervaring overgedragen. Daar zijn we hem met z’n allen heel dankbaar voor, dat is zijn nalatenschap aan ons en die koesteren wij.

Op 4 Februari 2011 is Michel 65 jaar geworden, maar aan pensioen wilde hij nog niet denken. Hij moest er niet aan denken om achter de geraniums te gaan zitten, Michel wilde een actieve rol voor Apex Dynamics blijven vervullen. Iets wat we hem heel graag gunde, maar wat helaas niet zo heeft mogen zijn.

Er is een mogelijkheid om online te condoleren; Condoleance Register Michel Martens.

Onze gedachten gaan uit naar zijn vrouw Tilly en zoon Dennis. Wij wensen hen heel veel sterkte en kracht in deze droevige en moeilijke tijd.