Video call een adviseur
Nederlands / English
ZoekenApex search
Terug naar overzicht

ISO Certificaten: ISO9001 / ISO14001 Update

Apex Dynamics Inc. voldoet aan de wereldwijde eisen voor kwaliteitsborging en traceerbaarheid van producten en milieubeheer. Dit is vastgesteld door de internationaal  bekende firma SGS (Société Générale de Surveillance), een wereldwijde leverancier van inspectie, verificatie en certificering. SGS, opgericht in 1878 in Rouen, Frankrijk, heeft meer dan 70.000 werknemers in 1350 kantoren wereldwijd en is de meest prominente in zijn soort. Doel is het beschermen van “leven, bezittingen en het milieu”.

De normen worden gedefinieerd door de International Organization for Standardization (ISO). Deze organisatie is een samenwerkingsverband van nationale normalisatie-instituten in 156 landen.
Volgens ISO 9001 dient het kwaliteitsmanagement gedocumenteerd te worden en dit beleid moet bekend zijn bij alle medewerkers. De organisatie is verantwoordelijk voor het verhogen van de klanttevredenheid door te voldoen aan de eisen en wensen van de klanten en de wettelijke voorschriften met betrekking tot het product of de dienst van de organisatie.

Na de externe audit door SGS, is het certificaat voor Apex Dynamics Inc. verlengd tot 15 juli 2014. Dit is een teken voor onze organisatie en haar klanten dat de organisatie werkt volgens een vooraf beschreven en gestructureerde manier van werken (kwaliteitsmanagement; zorg, beheersing en borging).

ISO 14001 is een norm voor milieubeheer. Met behulp van een EMS (Environmental Management System) aan de ISO 14001-norm, worden de milieurisico’s van het bedrijf gecontroleerd en waar mogelijk verminderd. Een ISO 14001-certificering is in het algemeen niet verplicht, maar wordt meer en meer door klanten gewaardeerd. In het bijzonder multinationals vragen om een ISO-14001 certificering van hun leveranciers. Apex Dynamics Inc. voldoet aan de eisen van ISO 14001 en het certificaat is geldig tot 1 oktober 2013..

Beide documenten kunnen worden gedownload via: “download/certificaten”.