Video call een adviseur
Nederlands / English
ZoekenApex search
Terug naar overzicht

Nieuwsbrief Maart 2015

Het zal u zeker niet zijn ontgaan, Apex Dynamics is begin dit jaar gestart met een uitgebreide promotiecampagne. Advertenties, Advertorials en banners zorgen ervoor dat u ons werkelijk overal tegen komt! Harder lopen blijft natuurlijk in ons denken en doen centraal staan, daarom treffen we u de komende tijd ook graag op diverse evenementen. Hier laten we u zoals altijd graag ervaren wat harder lopen voor ú betekent maar presenteren we ook de nieuwe producten die we in de loop van dit jaar gaan introduceren.De lente is alweer in de lucht. Buiten schijnt de zon steeds vaker, maar ook binnen wordt het klimaat steeds aangenamer. Volgens de diverse media trekt de economie namelijk nu echt aan, kortom; er staat weer een mooie tijd voor ons. Ideaal voor deze nieuwsbrief met diverse nieuwsitems en een aankondiging van onze deelname aan de Indumation 2015 in België begin Mei!

Apex Dynamics wil zich namelijk ook meer op de Belgische markt profileren. Daarom hebben we vanaf nu een Belgische website, www.apexdyna.be met bijbehorend e-mail adres sales@apexdyna.be, en zijn we voortaan via een Belgisch telefoonnummer te bereiken. Neem gerust contact met ons op via nummer: +32 (0)3 808 15 62.
Van 6 t/m 8 Mei dit jaar neemt Apex Dynamics deel aan de Indumation 2015 in Kortrijk, België. De ideale gelegenheid om ons beter te leren kennen.
Lees verder …

Wij zijn vooral bezig met de toekomst, specifiek hoe wij net dat stapje harder kunnen lopen voor onze relaties. Maar in deze editie leidt ons dit tot de geschiedenis van tandwielkasten, want waar komt deze techniek eigenlijk vandaan? Wist u dat er al in de tijden van de oude Grieken (150 jaar v. Chr.) constructies van haakse tandwiel overbrengingen toegepast
werden?
Lees verder …
Tot slot een toepassing, en wel één waar je in eerste instantie geen vertragingskast van Apex Dynamics verwacht. Wat draagt Apex bij aan heerlijke aardappelnootjes? In bijgaand artikel kunt u
hier alles over lezen.
Lees verder …

Wij kijken er naar uit om u binnenkort te ontmoeten, als u al eerder informatie wilt ontvangen of wellicht een afspraak met één van onze medewerkers wenst; neem dan gerust contact met ons op en we regelen het.

Wij lopen harder, en dat betekent dat u verrassend snel wat van ons hoort.

Met vriendelijk groet,

Thom van Oss en Eric Megens
Apex Dynamics BV

 


We versturen onze nieuwsbrief per kwartaal, maar via social media delen we al ons nieuws veel sneller. Zijn wij al met elkaar verbonden?

Mochten wij u nog niet hebben kunnen vinden, stuur ons dan een bericht via Twitter, LinkedIn, Facebook of YouTube, wij houden u namelijk graag nauwlettend in de gaten!