Video call een adviseur
Nederlands / English
ZoekenApex search
Terug naar overzicht

Nieuwsbrief September 2015

Dat Apex Dynamics niet stil staat zal u niet ontgaan zijn. In deze nieuwsbrief vertellen we graag wat er de afgelopen maanden plaats vond en wat u de komende tijd van ons kan verwachten. Zo bent u na het lezen van deze nieuwsbrief weer volledig op de hoogte.

Terwijl sommigen nog lekker aan het zwembad lagen vond in het laatste weekend van Augustus de jaarlijkse wereldwijde meeting van Apex Dynamics plaats. Altijd een leerzame ervaring om met onze internationale collega’s nieuwe uitdagingen en oplossingen uit te wisselen. Voor u is wellicht interessant dat Apex tijdens deze bijeenkomst een aantal nieuwe producten presenteerde. In deze nieuwsbrief gaan wij verder in op deze producten, die overigens direct leverbaar zijn, en de nieuwste prestaties van het door ons gesponsorde Human Power Team van TU Delft.

PII-rangeNieuw: PD/PDR en PL/PLR serie

Twee nieuwe producten die de bestaande PII-serie aanvullen en beide leverbaar zijn in zijn in zowel rechte als haakse uitvoering en in diverse bouwgrootte en ratio’s.
Lees meer >>>

K-series-brochureNieuw: K-serie hypoïde

De compleet nieuwe K-serie van Hypoïde haakse tandwielkasten bent u wellicht al op een van onze beurzen tegen gekomen maar de serie is vanaf nu per direct en in 5 verschillende uitvoeringen leverbaar. De hypoïde serie is naast de bestaande planetaire en kegelwiel reductoren de 3e tandwiel-technologie in ons assortiment.
Lees meer >>>

Ehouten-tandwielennd of life

Inherent aan het uitbrengen van nieuwe series is dat er ook een aantal series komen te vervallen. De 1e generatie P-serie zal volledig vervangen worden door de nieuwe 2e generatie PII-serie. Verder zullen de AM-, AN/ANR- en AL/ALR-serie gaan verdwijnen. Voor al deze series geldt dat ze leverbaar blijven zo lang de voorraad strekt, hoe lang dat nog is kunnen we alleen op aanvraag beantwoorden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

HPT-team-2016Human Power Team

Het Human Power Team van de Universiteiten van Delft en Amsterdam is er helaas niet in geslaagd om het eigen wereld snelheidsrecord mens aangedreven fiets te verbeteren. Op Battle Mountain heeft het team er alles aan gedaan om zowel het Heren als Dames record te verbeteren. Door tal van tegenslagen heeft het niet zo mogen zijn.
Lees meer >>>

Tot zover de nieuwsbrief van dit kwartaal, de volgende editie wordt al weer de laatste van het jaar 2015. Uiteraard laten we in de tussentijd nog regelmatig van ons horen! We gaan niet stil staan maar blijven harder lopen, voor U.

Met vriendelijk groet,

Thom van Oss en Eric Megens
Apex Dynamics BV

 

apex-banner


We versturen onze nieuwsbrief per kwartaal, maar via social media delen we al ons nieuws veel sneller. Zijn wij al met elkaar verbonden?

Mochten wij u nog niet hebben kunnen vinden, stuur ons dan een bericht via Twitter, LinkedIn, Facebook of YouTube, wij houden u namelijk graag nauwlettend in de gaten!