Video call een adviseur
Nederlands / English
ZoekenApex search
Terug naar overzicht

Sfeerimpressie: de toekomst in aandrijftechniek op WoTS

Van 2 t/m 5 oktober was Apex Dynamics aanwezig op de World of Technology & Science beurs in de jaarbeurs. Met trots presenteerden wij daar onze producten in de Apex Dynamics stand, dat dit jaar onderdeel was van de FEDA lounge. Een van de krachtigste en nieuwste tandwielkasten uit ons programma mocht daar natuurlijk niet ontbreken.


Apex presenteert de toekomst: URE en Team Rembrandts

Ook presenteerden wij als metafoor voor het werken aan de toekomst 2 studententeams, University Racing Eindhoven (URE) en Team Rembrandts, die wij sinds een aantal jaren met veel interesse volgen en sponsoren. Wij vinden de toekomst belangrijk en naast financiële steun geven wij onze kennis en kunde op gebied van aandrijftechniek graag door aan een volgende veelbelovende generatie. Want niet alleen de toekomst van ons eigen bedrijf is belangrijk, maar ook die van de markt. Deze studenten zijn onze toekomstige collega’s en de keuzes die we nu maken en hoe we nu handelen bepaalt voor een deel hoe de toekomst eruit ziet.

Deze gemotiveerde studenten werken het hele jaar gretig, leergierig en vol passie aan een elektrische raceauto (URE) en verschillende robots (Team Rembrandts). De laatste deed mee aan de First Robotics wereldkampioenschappen in de USA en Team URE doet met hun raceauto mee aan verschillende Student Formula races wereldwijd en is daarnaast ook nog eens bezig met het ontwikkelen van een zelfbesturende auto. Diverse films over deze partnerships zijn op onze website te vinden.

Deelname aan de WoTS beurs

Naast het presenteren van onze producten en de toekomst, is de WoTS beurs elk jaar weer een mooie gelegenheid om daar onze relaties te spreken en zelf ook rond te lopen en inspiratie op te doen. Het spreken en onderhouden van bestaande en nieuwe relaties staat steeds meer centraal. Het verhaal wordt belangrijker en de stand-grootte is daaraan ondergeschikt. Mede daarom waren wij dit jaar onderdeel van de FEDA Lounge. Als FEDA-lid konden we daar in een prettige omgeving mensen ontvangen en bijpraten over de nieuwste producten, trends en ontwikkelingen op het gebied van aandrijftechniek.

De sfeer op de beurs was goed, veel waardevolle contacten zijn gelegd en er was een uitwisseling van kennis, inspiratie en gedachtes. Zie hieronder een sfeerimpressie van de Apex Dynamics stand.