Video call een adviseur
Nederlands / English
ZoekenApex search
Terug naar overzicht

Apex Dynamics presenteert spelingsvrije koppelingen op de WoTS

In de Jaarbeurs Utrecht vindt van 24 t/n 27 september De World of Industry, Technology & Science 2024 plaats. En natuurlijk is Apex Dynamics weer aanwezig op de grootste industriële vakbeurs van de Benelux. Wij maken deel uit van het FEDA-paviljoen en kijken ernaar uit om bestaande klanten en relaties te ontvangen en nieuwe contacten op te doen. Nieuw tijdens de WoTS is de presentatie van de nieuwe toevoeging aan ons programma: koppelingen.

“Voor mij is de beurs geslaagd als ik na afloop met een tevreden gevoel naar huis ga. Het belangrijkste doel is om te netwerken en bestaande relaties te ontvangen in een ontspannen en mooie omgeving.” – Thom van Oss, directeur Apex Dynamics

FEDA-paviljoen

Zoals je inmiddels van ons gewend bent zijn we onderdeel van het FEDA-paviljoen. Samen met acht andere bedrijven die aangesloten zijn bij branchevereniging FEDA maken we er een fijne beurs van. Elk bedrijf heeft natuurlijk zijn eigen ruimte, maar we delen een gezellige bar in het midden van de stand. Een goede ontmoetingsplek, dus kom zeker langs bij stand 11C026!

Koppelingen

Bij Apex Dynamics hebben wij al een uitgebreid assortiment tandwielkasten, tandheugels en rondsels, sinds kort voegen wij daar ook koppelingen aan toe. Sales Manager Eric Megens vertelt:

“Koppelingen zijn een natuurlijke aanvulling op ons uitgebreide programma aan tandwielkasten, tandheugels en rondsels. In onze fabriek zijn ze druk bezig met het maken van schijfkoppelingen, balgkoppelingen en elastomeerkoppelingen. De balgkoppelingen zijn nog in ontwikkeling en zullen niet op de WoTS te zien zijn. De schijfkoppelingen en elostomeer koppelingen daarentegen hebben we al op voorraad, dus die laten wij graag zien op de WOTS. Deze zijn vervolgens natuurlijk ook leverbaar met de korte levertijden die je van Apex Dynamics gewend bent.”

Bezoek de WoTS

De World of Industry, Technology & Science 2024 vindt van 24 tot 27 september plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Meld je aan via deze link voor gratis toegang. Je vindt Apex Dynamics op het FEDA-paviljoen in hal 11 op stand 11C026. Zien we je daar?