Video call een adviseur
Nederlands / English
ZoekenApex search
Terug naar overzicht

Ricardo van Hees en Lars Benesch winnen de Race Experience.

Niet één, maar twee winnaars zijn er uit de bus gekomen tijdens de WoTS 2014 loting voor de Race Experience. Alle bezoekers op onze stand die zich hebben laten fotograferen met de Formele E wagen maakte kans op een unieke Race Experience. Loting heeft de uiteindelijke winnaars bepaald, dit zijn geworden: Ricardo van Hees en Lars Benesch van de firma Routeco uit Best.

De reden dat we twee winnaars hebben is dat tijdens de eerste dag van de beurs World of Technology & Science er wat problemen waren met het scannen van de QR-code op de badges. Hierdoor bleek dat er op één badge twee personen gescand waren, laat nu net één van die twee de winnaar van de Race Experience zijn. Om elke teleurstelling te voorkomen heeft Apex Dynamics BV daarom besloten om niet één maar twee Race Experience vouchers weg te geven.

Meteen de daad bij het woord, op maandag 20-10-2014 zijn we bij Routeco in Best geweest en hebben we de prijzen symbolisch middels een plakkaat overhandigd. Zowel Ricardo als Lars waren zeer verheugd met het winnen van deze “snelle prijs”. Ze gaan een geschikte dag op Circuit Park Zandvoort uitzoeken en we doen uiteraard verslag van hun ervaringen via onze website, sociale media en onze nieuwsbrief.

Race-Experience-cars

Apex Dynamics wenst Ricardo en Lars in ieder geval alvast heel veel plezier, en we gaan er van uit dat ze op het circuit letterlijk zullen gaan ervaren wat het betekend dat Apex Dynamics harder loopt!

Persbericht 21 Oktober 2014, Helmond