Video call een adviseur
Nederlands / English
ZoekenApex search
Terug naar overzicht

De testdag van de APEXperience met Team Rembrandts

De APEXperience is het nieuwe interactieve online educatieplatform van Apex Dynamics Benelux. Op een interactieve manier leert men over producten, toepassingen en over de organisatie. Het nieuwe e-learning platform is op 23 november grondig aan de tand gevoeld door Robotics Team Rembrandts uit Eindhoven Brainport. In één middag hebben deze jonge techneuten als eerste kennis gemaakt met de APEXperience. Zij hadden de primeur  en hebben verschillende beta-testen uitgevoerd zodat deze unieke omgeving absoluut klaar is voor het grote publiek.

Wat is de Apexperience?

De APEXperience is een nieuw ontwikkeld e-learning platform om zowel partners, als klanten en eindgebruikers wegwijs te maken in het productaanbod bestaande uit tandwielkasten, tandheugels,  rondsels en smeersystemen. Deelnemers leren op een uiterst interactieve manier alles over de verschillende Apex producten. Als de APEXperience goed is doorlopen en afgerond, ontvangen deelnemers niet alleen een certificaat maar ook een unieke trofee.  Jouw deelname en het certificaat kan tevens worden toegevoegd aan IndustryID, waardoor je niet alleen jouw kennis maar ook jouw CV een boost geeft.

“ik heb heel veel geleerd, wat ook toe te passen is bij Team Rembrandts. Met name hoe je uit datasheets informatie haalt over gearboxes.”- Matthijs Betsch – Winnaar APEXperience

Team Rembrandts als proefkonijnen

Team Rembrandts heeft als eerste de primeur gehad de APEXperience te doorlopen. Het jonge succesvolle team is gespecialiseerd in het ontwikkelen van robots die complexe taken moeten uitvoeren om hun tegenstanders te verslaan in de FIRST Robotics Competition. Hun kennis als het gaat over motion was een goede graadmeter voor deze omgeving, uiteindelijk heeft iedere deelnemer de APEXperience doorlopen. “Voor deze bijzondere testdag hebben we er nog een extra factor aan toegevoegd om alles nog net even wat competitiever te maken, degene die de APEXperience het snelste doorliep ging met de hoofdprijs ervandoor”, aldus Thom van Oss van Apex Dynamics.

We maakten een film over dit unieke event. Bekijk deze hier: