Video call een adviseur
Nederlands / English
ZoekenApex search
Terug naar overzicht

Apex Dynamics 30 jaar: groot feest in Taiwan

Op 1 April 2017 vierde Apex Dynamics Inc. haar 30 jarig jubileum. Een bijzondere gelegenheid waar spectaculair bij deze mijlpaal stilgestaan werd! Apex Dynamics B.V. reisde met een uitgebreide delegatie naar Taiwan om de feestelijkheden bij te wonen.

Voor het welkom feest op vrijdag 31 maart was gevraagd om zoveel mogelijk in traditionele klederdracht te komen. Hieraan is volop gehoor gegeven, wat natuurlijk fantastische plaatjes opleverde.

Het 30-jarig jubileum werd door de ruim 1.200 genodigden van over de hele wereld groots gevierd op het dak van de fabriek van Apex Dynamics. Met een toespraak van Apex Dynamics President Mr. Robin Chang, toespraken van alle wereldwijde Apex bedrijven (alle in hun eigen taal), optredens van beroemde artiesten en een heerlijk diner van diverse top koks uit Taiwan.

Naast een fantastisch feest is er tijdens deze gelegenheid ook een seminar gehouden door de CEO van Apex Dynamics Inc, Mr. Arthur Kuo. In dit seminar is uitgebreid stil gestaan bij de nieuwe Tandheugel- en Rondselfabriek die nu volledig operationeel is.

Voor het einde van dit jaar zullen alle meest gangbare tandheugels en rondsels uit voorraad leverbaar zijn. Een gigantische uitdaging voor de fabriek, maar wel één die er voor zorgt dat onze levertijden gegarandeerd kort zullen zijn.
Na de tour door de nieuwe fabriek was iedereen er van overtuigd dat de doelstellingen waargemaakt gaan worden.

Ook kondigde Apex Dynamics tijdens het seminar weer een compleet nieuwe serie hypoïde/planetaire tandwielkasten aan: de AP-serie.
Deze AP-serie is uniek door toepassing van de gepatenteerde Curvic-Plate technologie. Uiteraard zullen we later nog uitvoerig op deze nieuwe serie terug komen.

30 Jaar Apex Dynamics is een geweldige mijlpaal, maar het is nog maar een begin van wat er nog allemaal gaat gebeuren.

Apex Dynamics BV is er trots op om lid te mogen zijn van deze bijzondere familie.

Persbericht 07-04-2017