Video call een adviseur
Nederlands / English
ZoekenApex search
Terug naar overzicht

IndustryID, je persoonlijke opleidingspaspoort

Wist je dat de APEXPerience is opgenomen in IndustryID?
IndustryID is een persoonlijk opleidingspaspoort waarin al jouw diploma’s en skills zijn vastgelegd. Handig, want als je een nieuwe opdracht gaat doen of van werkgever wisselt neem je dit gewoon mee. Een hulpmiddel voor een leven lang leren en ontwikkelen dus. Wij zijn blij dat het programma van APEXperience daarin een plek heeft gekregen.

“Met de APEXperience willen we ervoor zorgen dat kennis van tandwielkasten, tandheugels en rondsels, en smeersystemen voor meer mensen beschikbaar is,” zegt Thom van Oss, directeur Apex Dynamics Benelux. “Van AVG tot robotarm of deltarobot, onze producten worden in een grote verscheidenheid aan applicaties toegepast. Maar er komen ook steeds nieuwe, jonge engineers, en die missen soms de kennis van onze fundamentele producten. Dit maakt het lastiger om deze goed toe te passen of er is een risico op fouten. Door de APEXperience te doorlopen kan je dat voorkomen en leer je de optimale componenten selecteren.”

Al je trainingen en certificaten vastgelegd

Je werkt in de techniek. Dagelijks onderhoud je machines waarvan complete productieprocessen afhankelijk zijn. Het is dus belangrijk dat je regelmatig trainingen volgt.

Met IndustryID kan je al je certificaten en opleidingen bijhouden in je online profiel. 

Zekerheid over authenticiteit door dubbele controle

Als je een training doet, vult de trainer je profiel aan met de behaalde trainingen.
Daarna vindt altijd nog een controle plaats door de organisatie van IndustryID. Daarmee is er volledige zekerheid over authenticiteit.

Je kwalificaties altijd inzichtelijk

IndustryID is altijd bij de hand met je pasje. Door met een telefoon de NFC-chip of QR-code op het pasje te scannen, kan je iemand inzage geven in je online profiel.

​Het vormt daarmee een industrieel toegangsbewijs, waarmee je aan opdrachtgevers kan tonen welke werkzaamheden je kan en mag uitvoeren.

Jouw IndustryID, hoe vraag je ‘m aan?

Heel simpel. Je profiel maak je aan via industryid.eu. Als je vervolgens een opleiding of training volgt, krijg je van je trainer je pasje dat je kunt koppelen aan je IndustryID-profiel. Met dat pasje kan je mensen, zoals opdrachtgevers of werkgevers, je gevolgde opleidingen tonen door ze de QR-code of NFC-chip te laten scannen. Daarmee geef je ze zekerheid over jouw skills.

Vraag aan ->

Welke opleidingen kan je registreren?

Er zijn al vele opleiders die IndustryID gebruiken om de opleidingen van hun cursisten te registreren. Na afloop van vullen deze opleiders je IndustryID-profiel aan, waarmee je kan aantonen dat je de training of opleiding succesvol hebt afgerond.

Per heden kun je hier dus ook de APEXperience registreren, dus volbreng dit e-learning programma en leg dit vast op je IndustryID pas.