Video call een adviseur
Nederlands / English
ZoekenApex search
Terug naar overzicht

Goed, Snel, Betaalbaar.. Kies 2 van de 3, of gewoon allemaal!

Apex Dynamics is inmiddels een wereldwijde speler op het gebied van hoogprecieze servo-reductoren. Vanuit de vestiging in Nederland leveren wij aan onze klanten in Nederland, België en Luxemburg. Daarnaast leveren wij in verschillende Europese landen waar (nog) geen eigen Apex Dynamics vestiging is.Na de levering van een reductor nemen wij regelmatig contact op met de vraag of het bestel- en levering-proces naar wens is verlopen en of de reductor voldoet aan de gestelde verwachtingen. Na de levering van een aantal reductoren aan een gerenommeerd bedrijf uit Groot-Brittannië, namen wij dan ook contact op. Zijn antwoord, voorzien van typisch Engelse -John Cleese- humor, was “Yes, and even our QC couldn’t find any defect.” 

Als je vervolgens een bericht ontvangt “Thanks for the fast delivery, keep up the good work” dan weten wij dat we iets goed doen. En dat merken we dan ook aan onze groeiende klantenkring, stijgende omzetten en grotere naamsbekendheid.

Een klant met een specifieke aanvraag binnen een week helpen vergt echter een enorme technische en logistieke uitdaging. Een uitdaging die Apex graag aangaat en goed volbrengt. Dit is toch opvallend, en wel om de volgende reden: Momenteel voeren wij 19 productseries met op dit moment keuze uit circa 5.500 verschillende reductoren, die aan meer dan 15.000 verschillende servomotoren gebouwd kunnen worden! Al met al circa 50.000.000 mogelijkheden in het standaard gamma…….

Hoe ziet zo’n proces er dan uit? Na een order worden de reductoren in de fabriek samengebouwd en voorzien van een adapterplaat, verloopbus, spie, motorbouten en een montage-instructie. Na een uitvoerige test worden deze verpakt en zo snel mogelijk verzonden. Leveringen binnen 2 weken is onze standaard, maar binnen 1 week komen regelmatig voor. Natuurlijk printen we op de doos welke reductor erin zit, met merknaam en type voor welke servomotor hij geschikt is. Dat is namelijk voor onze klanten wel zo makkelijk!

voorraad-3Verder hebben we natuurlijk een eigen voorraad en met onze voorraadhoudende collega’s in Frankrijk, Spanje, Polen, Duitsland en Zweden zijn we soms in staat om al de volgende dag te leveren. Een mooi recent voorbeeld hiervan was een Nederlandse klant die met spoed 2 reductoren met gereduceerde verdraaispeling nodig had. De normale levertijd vanuit de fabriek was slechts 1 week, maar de engineers zaten erop te wachten. Gelukkig bleek Apex Dynamics France er nog op voorraad te hebben, zodat de klant de volgende dag hiermee aan de gang kon. En dat alles zonder meerprijs.

In dit opzicht is Apex Dynamics een uitzondering op de Project Triangle zoals hierboven afgebeeld: Een product of dienst kan slechts 2 van de 3 parameters “Goed”, “Snel”, of “Betaalbaar” zijn. Bij Apex Dynamics gelden ze alle drie!

  • Goed : De producten zijn van de hoogste kwaliteit, er zijn geen technische compromissen.
  • Snel : Levertijd van elke reductor 2 weken.
  • Betaalbaar : Iedere kwaliteit heeft zijn prijs, Apex Dynamics staat bekend om betaalbare kwaliteit.

Dit onderstreept wederom onze slogan: Apex Dynamics loopt harder!

Persbericht 10 Juni 2013, Helmond