Video call een adviseur
Nederlands / English
ZoekenApex search
Terug naar overzicht

Bijzondere Applicaties: Houtbewerkingsmachine

Apex Dynamics en Lijkkisten? 

Inderdaad, U leest het goed. Machinehandel van de Poll uit Nijmegen is gespecialiseerd in nieuwe en gebruikte houtbewerkingmachines en heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in een niche-markt: Speciaal machines en productiestraten voor de grafkistenindustrie. Gezien de grote vraag (!) kunnen verschillende machines een capaciteit behalen van 300 panelen per uur.

Onlangs kreeg Dhr van de Poll wederom een opdracht voor een volautomatische panelen-zaagmachine, waarvoor reductoren vereist waren. Na een selectie van leveranciers heeft hij voor Apex Dynamics gekozen.

Aldus Dhr van de Poll; “Apex is een leverancier die me snel en vakkundig adviseerde en me een goede aanbieding deed. Door de grote krachtdichtheid van de Apex reductor kon deze mooi klein blijven en hij heeft een mooie neutrale metaalkleur. Bovendien lag de reductor op voorraad wat opmerkelijk was omdat de servomotor die ik gebruik niet erg gangbaar is. Apex Dynamics zorgde voor de goede adapterflens en ik kon hem meteen bij Apex Dynamics op gaan halen, waarbij ik ook nog koffie aangeboden kreeg.”

De naam Apex Dynamics is een begrip aan het worden binnen de industrie, doordat Apex op vele beurzen staat, lezingen geeft en erg pro-actief naar de markt is. Bovendien kom ik ze vaak tegen in de verschillende vakbladen en nog belangrijker: iedereen praat er positief over. De reductor is ingebouwd zonder problemen. De huidige kast werkt geheel naar verwachting, dus perfect!”

In de video ziet U de panelenzaagmachine in het werk. Rechts in beeld ziet U de aandrijving van de vacuümlifter, waar een reductor van Apex Dynamics zichtbaar is.

Met dank aan Machinehandel van de Poll (www.vandepoll.nl).