Video call een adviseur
Nederlands / English
ZoekenApex search
Terug naar overzicht

Innovate, Optimize, Digitize in gesprek over Industrial Automation4.0

Indumation Network Event (INE) 2018 is de 3e editie van dit VIP-networkevent rondom automatiseren, optimaliseren , innoveren en digitaliseren. Dit high-end networkevent is een eendaagse meeting waar zowat 100 technologiepartners op amper één namiddag en avond ruim 1200 strategische beslissingsnemers verwelkomen op een techno-innovation tour van formaat. Apex Dynamics zal zeker niet ontbreken op dit inspirerende evenement.

Apex Dynamics – Mechanische aandrijftechniek

De honneurs voor Apex Dynamics worden waargenomen door Eric Megens (Sales Manager) en Thom van Oss (General Manager). Wij staan open voor verrijkende en oriënterende gesprekken met beslissingsnemers die aan de vooravond staan van een aantal doorslaggevende strategische beslissingen omtrent innoveren en automatiseren op het gebied van mechanische aandrijftechniek.

Tijdens het Indumation Network Event neemt het management van technologiebedrijven dus de tijd om even rustig met het management van industriebedrijven te brainstormen over de uitdagingen, benchmarks, opportuniteiten en kosten die een innovatie- of automatiseringsproject met zich meebrengen. Dit alles gebeurt in een gezellige en ongedwongen loungesfeer, vergezeld van een hapje en een drankje.

INE Historie

Het Indumation Network Event kent een gestage groei :
• 2014 : 74 partners en 787 deelnemende decisionmakers
• 2016 : 85 partners en 1086 deelnemende decisionmakers

Zie hier een video impressie van 2016:

De decisionmakers zijn C-levels, eigenaars, directie en middenkader uit alle takken van de industrie (discrete, process, machinebouw, maakindustrie, agro, voeding…) en grote infrastructuren (verkeer, maritieme-, transport- en logistieke terminals).

Persoonlijke uitnodiging

De uitnodigingen gebeuren persoonlijk, via een VIP-uitnodiging en na online registratie. Alle faciliteiten (catering, parking, vestiaire, onthaal) zijn gratis.

Neem contact op met Eric Megens of Thom van Oss voor uw persoonlijke code en registreer u als VIP via deze link:

Registreer als VIP voor het Indumation Network Event 2018

Helmond, januari 2018