Video call een adviseur
Nederlands / English
ZoekenApex search
Terug naar overzicht

De lancering van de APEXperience

Op donderdag 23 november heeft Apex Dynamics BV alles op alles gezet om haar nieuwe e-learning platform, de APEXperience, grondig te testen. Thom, de directeur van het bedrijf, nodigde Team Rembrants uit om deel te nemen aan deze eerste test. De jonge techneuten leerde in één middag de tandwielkasten, tandheugels en rondsels van Apex Dynamics door en door kennen. Als je meer wilt weten over wat de APEXperience precies inhoudt, Lees dan het volledige artikel!

“Met de APEXperience willen wij kennis over onze wereld toegankelijk maken voor iedereen. Of je nou een technische achtergrond hebt of niet, de APEXperience is voor iedereen”

Wat is de APEXperience

De APEXperience is een online educatieplatform en op dit platform willen we een diepgaande kennis over ons bedrijf en onze producten delen. Niet alleen in termen van hoe ze op de juiste manier kunnen worden toegepast, maar ook door inzicht te bieden in situaties waarin ze beter niet gebruikt kunnen worden.

Waarom de APEXperience

“Het komt helaas wel eens voor dat klanten de verkeerde tandwielkast of tandheugels bestellen. Als zij die vervolgens monteren is de kans groot dat het niet past, of erger nog dat ze op termijn beschadigd raken of zelfs schade veroorzaken. Met behulp van de APEXperience willen wij dat voorkomen”

Daarom hebben wij de APEXperience ontwikkeld. We willen iedereen die interesse heeft, de kans geven om meer te leren en geïnspireerd te raken door ons vakgebied. Onze relaties hebben vooral baat bij de APEXperience, aangezien ze hierdoor in staat zijn om de juiste tandwielkasten of tandheugels te selecteren voor hun machines. Dankzij APEXperience beschikken ze over de nodige kennis en middelen om de juiste beslissingen te nemen.

De eerste proefkonijnen

Bij de lancering van een online platform is het ook belangrijk om uitgebreide tests uit te voeren. Voor het beta-testen is Team Rembrants uitgenodigd. Dit is een jong team dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van robots die complexe taken moeten uitvoeren om hun tegenstanders te verslaan in de FIRST Robotics Competition, oftewel de prefecten proefkonijnen. Omdat deze studenten wel van een uitdaging houden wilden wij de bèta-test absoluut niet saai en gewoontjes maken, dus we hebben het wat spannender gemaakt voor de studenten. We hebben er namelijk een competitie van gemaakt, met een prijs voor de winnende speler.

Quote van de winnaar: “Ik heb een hele hoop geleerd om toe te passen bij Team Rembrants, met namen hoe je uit bepaalde datasheets de juiste informatie krijgt over motoren en gearboxes. Dat zijn dingen die tijdens het seizoen heel handig zullen zijn! ”

Als deelnemer kan je ook een prijs winnen!

We kijken er naar uit als onze relaties de APEXperience zelf gaan gebruiken. Hierdoor krijgen ze niet alleen een veel beter beeld bij wat wij als Apex Dynamics te beiden hebben, maar ook inzicht in de vele mogelijkheden en beperkingen van onze producten. En dat is nog niet alles. Om iedereen extra te motiveren om de APEXperience met een goed resultaat te volbrengen hebben we een mooie beloning!

In de eerste plaats, ontvang je een certificaat als erkenning voor de prestatie en toewijding (deze kan via LinkedIn gedeeld worden). Maar je ontvangt ook een glazen trofee met daarin een tandwielkast met tandheugel en rondsel. Een leuke manier om al jouw collega’s te laten zien dat jij de APEXperience met succes hebt volbracht. Het is niet alleen een mooie trofee, maar ook een inspiratiebron voor anderen om deel uit te maken van de APEXperience. En tot slot wordt het certificaat ook toegevoegd aan jouw IndustryID, hét industriebrede vakpaspoort.