Video call een adviseur
Nederlands / English
ZoekenApex search
Terug naar overzicht

Levering uit voorraad

Apex Dynamics is de enige planetaire en kegelwiel reductor fabrikant ter wereld die op voorraad produceert en niet tegen fysieke order. We werken niet met zogenaamde voorkeursmodellen, wat betekent dat elke reductor in elke ratio voor elke motor een standaard levertijd heeft van maximaal 2 weken (uitgezonderd reductoren met P0 verdraaispeling).

Een kleine rekensom laat de hoeveelheid mogelijkheden zien :

62 productseries, gemiddeld 20 ratio’s, gemiddeld 7 grootte’s, 3 verdraaispelingsklassen (buiten de PII serie en AT/ATB serie), met of zonder spiebaan (buiten de PII en AE serie), geschikt voor ± 15.000 verschillende servomotoren en daarbij ook nog ongeveer 1.500 Kegelwiel reductoren met vrije aandrijfas.

voorraad-1Dit geeft in totaal zo’n 50 miljoen (!) mogelijkheden in de standaard uitvoering. Apex Dynamics is in staat om in Taiwan elke reductor binnen 24 uur samen te bouwen, te testen (100% controle uitgaande goederen), te verpakken en te versturen ZONDER extra kosten!

Voor repeterende orders van onze vaste klanten wordt een voorraad aangehouden in ons magazijn in Helmond, om onze klanten nog sneller te bedienen.

Dit is natuurlijk alleen mogelijk door een enorme efficiëntie. Daartoe is de fabriek uitgerust met 8 volautomatische “hoog magazijn” robots die de juiste delen op het juiste moment op de juiste plek en in de goede aantallen aflevert. Natuurlijk ondersteund door een goed ERP systeem en het allerbelangrijkste: gemotiveerde mensen.

Dus als U de volgende keer een Apex Dynamics product besteld: ga er gewoon van uit dat we de juiste reductor in de juiste aantallen op de juiste plek op het gewenste moment afleveren. Dan kunt U gewoon verder gaan waar U mee bezig was.

voorraad-2