Video call een adviseur
Nederlands / English
ZoekenApex search
Terug naar overzicht

Apex Dynamics breidt opnieuw haar productiefaciliteiten uit

Apex Dynamics loopt in alle opzichten harder voor haar klanten en mag opnieuw terugkijken op een zeer succesvol jaar. Dit betekent zeer waarschijnlijk een grotere vraag naar onze producten in 2014, maar zoals u van ons gewend bent staan wij niet stil. Daarom zijn wij net gestart met de bouw van een compleet nieuwe fabriek, op steenworp afstand van onze huidige faciliteiten.
Naast een uitbreiding van de bestaande productielijnen is dit ook de locatie die de productiecapaciteit gaat verzorgen van de spannende nieuwe producten die we in 2014 gaan lanceren. We presenteren hier met trots de eerste informatie.

New-factory-II-October-2013U zult zich misschien herinneren dat wij in 2009 ook trots berichtten over een nieuwe productiefaciliteit en dat klopt. In 2009 begon de productie in de fabriek die over een totaal productie-oppervlak van 70.000 m2 beschikt. Ondertussen benutten wij alweer de volledige capaciteit van deze locatie en werd het tijd om deze uit te breiden. De nieuwe locatie, die we ‘Werk 2’ noemen, beslaat 12.500 m2 over 3 verdiepingen en binnenkort gaan wij alweer de eerste 40 machines vanuit Europa verschepen! Als dat niet harder lopen is.

Net als ‘Werk 1’ wordt ook deze nieuwe fabriek energiezuinig. Zaken als energieopwekking door middel van zonnepanelen en warmteterugwinning en een solide klimaatbeheersing zijn daarom essentieel maar er is natuurlijk ook aandacht voor recycling. De hele fabriek gaat werken volgens de ISO14001 normering en is volledig aardschok-, typhoon- en tsunamiproof.

Welke unieke nieuwe producten gaan wij hier in 2014 produceren? Dat hoort u binnenkort….

Persbericht 12 Februari 2014, Helmond