Video call een adviseur
Nederlands / English
ZoekenApex search
Terug naar overzicht

Nieuwsbrief December 2015

De laatste nieuwsbrief van het jaar 2015, wederom staat deze vol met allerlei interessante onderwerpen. Traditioneel kijken we deze tijd ook altijd even kort terug naar het afgelopen jaar.

Zoals eind vorig jaar aangekondigd heeft Apex Dynamics in 2015 een groot aantal nieuwe producten geïntroduceerd. Het is mooi om te constateren dat veel van deze artikelen ook al volop besteld worden en nog mooier dat onze klanten uitermate tevreden zijn met de prestaties van de nieuwe producten.

KerstboomApex Dynamics BV stond in 2015 regelmatig in de picture! Bijvoorbeeld op evenementen en in diverse vakbladen. Dat is niet onopgemerkt gebleven gezien de vele positieve reacties die we hebben ontvangen. Daar gaan we dan ook in het komend jaar mee door.

Ook blijven we iedereen op de hoogte houden via onze nieuwsbrief en nieuwsblog op onze website. Hieronder staan hiervan weer een aantal voorbeelden.

Tijdens de Dutch Design Week heeft de TU Eindhoven een Kingsize 3D-betonprinter gedemonstreerd. Een fantastisch mooi staaltje techniek waarin ook diverse reductoren van Apex Dynamics zijn gebruikt. Met deze 3D-printer kunnen objecten van 11 meter lang, 5 meter breed en 4 meter hoog “geprint” worden. En dan ook nog eens met beton!
Lees meer >>>

Iedere fabrikant droomt er wel eens van, zo’n aanvraag: “kunnen jullie zo snel mogelijk 15.000 haakse reductoren leveren?” Apex heeft deze aanvraag
3D-betonprinterontvangen, de order gekregen en binnen de gevraagde termijn geleverd. En dat alles zonder dat andere klanten ook maar een dag vertraging in hun reguliere leveringen hebben opgelopen! Wij lopen harder, voor iedereen: of het nu voor 1 of 15.000 stuks is.
Lees meer >>>

De firma Cofely Fabricom had een probleem, ze moesten snel een oplossing hebben voor hun pre-assemblage-installatie om assen voor Volvo-trucks te kunnen Iphone-manufacturingpositioneren. Een flinke uitdaging, technisch maar ook qua levertijd. Samen met Apex Dynamics is het gelukt om dit probleem naar ieders tevredenheid op te lossen.
Lees meer >>>

Wij bedanken al onze relaties voor dit geweldige jaar en wensen iedereen hele fijne feestdagen en een fantastisch, succesvol, maar vooral gezond 2016!

Met vriendelijk groet,

Thom van Oss en Eric MegensHaakse-redcutor-05
Apex Dynamics BV

 

apex-banner


We versturen onze nieuwsbrief per kwartaal, maar via social media delen we al ons nieuws veel sneller. Zijn wij al met elkaar verbonden?

Mochten wij u nog niet hebben kunnen vinden, stuur ons dan een bericht via Twitter, LinkedIn, Facebook of YouTube, wij houden u namelijk graag nauwlettend in de gaten!