Video call een adviseur
Nederlands / English
ZoekenApex search
Terug naar overzicht

Nieuwsbrief Maart 2016

Over ruim een half jaar begint in de Jaarbeurs te Utrecht de WoTS 2016. Misschien een rare openingszin voor de eerste nieuwsbrief van het jaar, maar dat heeft een reden. Apex Dynamics BV pakt dit jaar namelijk spectaculair uit op dit grootste Aandrijfevenement van het jaar. Hoe, dat zeggen we nog niet. Maar in ieder geval kunnen we al verklappen dat er elke dag een hele mooie prijs is te winnen!

Dat is nog maar één van de vele activiteiten die Apex Dynamics dit jaar ontplooit om ons in de markt te profileren. Onlangs hebben we nog in Leuven op het Indumation Network Event gestaan, een goed georganiseerde avond met mooie mix van netwerken, hapje en drankje.

Verder zal onze website in de loop van dit jaar een hele nieuwe look gaan krijgen; moderner, hipper maar vooral toegespitst op de toekomst. We merken dat vindbaarheid op internet essentieel is om onze relaties goed te bedienen. Het aantal bezoekers op onze website stijgt, vooral ook op mobiele apparaten.
En natuurlijk blijven we jullie informeren over onze activiteiten middels deze nieuwsbrief. Ook in deze editie weer een aantal hele interessante onderwerpen.

clean2antartica_impressionClean2Antarctica

Wilco van Rooijen en Edwin ter Velde bereiden momenteel een Antarctica expeditie voor die deze avonturiers en de toegepaste techniek zwaar op de proef zullen stellen. Apex Dynamics levert de reductoren voor dit baanbrekende zero waste en energie neutrale voertuig. Dat wordt een sensationele onderneming met vele valkuilen.

Lees meer >>>

 

tandriem-overbrengingDe juiste tandriem

Apex Dynamics levert tegenwoordig voor de nieuwe PL- en PLR-serie ook de bijbehorende tandriempoelies.
Wij merken dat de keuze voor de juiste tandriem niet altijd eenvoudig is, er is zoveel keuze. Toch is het voor een goed werkende applicatie heel erg belangrijk om de juiste uitvoering te kiezen. Daarom hebben we een aantal verschillende tandriem uitvoeringen op een rijtje gezet.

Lees meer >>>

 

Burning-tire-Rubber-with-TorqueKoppels

Een van de belangrijkste functies van een tandwielkast is naast het verlagen van de rotatie snelheid natuurlijk het verhogen van het koppel.
Deze hebben overigens een directe relatie, het koppel wordt met de vertragingsfactor (ratio) verhoogd. Maar wat is nu koppel?
Sterker nog, er zijn zelfs verschillende soorten koppels en welk koppel is nu van belang. In dit artikel lichten we de meest belangrijke koppels toe om zo duidelijkheid te creëren.

Lees meer >>>

Onderaan deze nieuwsbrief staat een afbeelding van onze eerste advertentie uit de reclame campagne 2016. Deze laat niets aan onduidelijkheid over, we laten zien waar we ons overal thuis voelen. Wil jij graag horen waarom we ons ook in jouw markt thuis voelen? Neem dan contact met ons op!

Maar die vraag is overigens eenvoudig te beantwoorden, wij voelen ons thuis als onze klanten tevreden zijn. Dat kan in heel veel verschillende markten zijn, daar zetten wij graag een extra stap voor. Oftewel, daarvoor lopen wij Harder!

Met vriendelijk groet,

Thom van Oss en Eric Megens
Apex Dynamics BV

apex-adver-verpakking-NL


We versturen onze nieuwsbrief per kwartaal, maar via social media delen we al ons nieuws veel sneller. Zijn wij al met elkaar verbonden?

Mochten wij u nog niet hebben kunnen vinden, stuur ons dan een bericht via Twitter, LinkedIn, Facebook of YouTube, wij houden u namelijk graag nauwlettend in de gaten!