Video call een adviseur
Nederlands / English
ZoekenApex search
Terug naar overzicht

SPS IPC DRIVES 2013 – RVS combinaties

Ook dit jaar is Apex Dynamics BV weer van de partij op de SPS in Nürnberg, dé leidende vakbeurs voor elektrische automatisering in Europa. In 14 hallen tonen meer dan  1600 bedrijven hun producten en diensten aan de ca. 30.000 bezoekers. Bij Apex Dynamics, Stand 4.249 tonen we natuurlijk de vertrouwde producten met de recent geïntroduceerde Pll serie, maar we tonen ook enkele VOLLEDIG RVS en FOODGRADE uitgevoerde motor-reductor combinaties. De reductoren zijn natuurlijk van Apex Dynamics, de motoren zijn door enkele van onze partners ter beschikking gesteld! (Apex Dynamics heeft geen motoren in het programma!)

Logo_SPSTwijfelt U om te komen? Niet doen en gewoon komen!

U heeft de mogelijkheid om 4 combinaties te zien, die nog NOOIT tezamen vertoont zijn! U kunt zelf de combinaties beoordelen en de voor- en nadelen ter plaatse afwegen. U ziet en ervaart op onze stand in 5 minuten meer hierover dan ooit tevoren.

Zo tonen we volledig RVS combinaties met onze AD (flens-), AE (planetaire-) en AT (kegelwiel-) serie reductoren, en een Foodgrade gelakte combinatie met onze AB reductor.

U bent van harte welkom bij Apex Dynamics tijdens de SPS in hal 4, stand 249 en overtuig uzelf van deze nieuwe producten.SPS-Apex

Klik hier voor een gratis entree voucher en bezoek deze unieke beurs op het gebied van elektromechanische aandrijftechniek.

Persbericht 05 November 2013, Helmond