Video call een adviseur
Nederlands / English
ZoekenApex search
Terug naar overzicht

Winnaar Segway tour

Roel van der Mark uit Oud-Beijerland is winnaar geworden van de Segway tour voor 4 personen. Hij was één van de bezoekers die tijdens de beurs Industrial Automation & Drives 2012 in Utrecht onze air-hockey robot wist te verslaan. Middels een loting onder alle geregistreerde bezoekers is Roel als winnaar uit de bus gekomen en op dinsdag 23 Oktober hebben we hem de prijs symbolisch overhandigd. De locatie en datum van de Segway tour zal in overleg met Roel nog bepaald worden. Uiteraard zullen we verslag doen van deze gebeurtenis op onze website, via de diverse social media en in onze Nieuwsbrief.

Voor Apex Dynamics is de beurs met een mooi aantal geregistreerde bezoekers een geslaagd evenement te noemen. De air-hockey robot trok veel bekijks en diegene die de uitdaging aan durfde deed er alles aan om de robot te verslaan. Naast de air-hockey robot was er veel interesse in het aanbod van planetaire en kegelwiel reductoren van Apex Dynamics. Ook waren er diverse Apex Dynamics reductoren te zien in applicaties van andere exposanten tijdens de Industrial Automation & Drives, maar ook de Macropak die tegelijkertijd werd gehouden. Daarnaast stond er ook nog een AL150 reductor in de Innovatiestraat!

Hieronder een video impressie van onze deelname aan de Industrial Automation & Drives 2012:

Een kritische kanttekening is het totaal aantal bezoekers aan het evenement Industrial Automation & Drives. Ondanks alle inspanningen van de organisatie, maar vooral ook van de exposanten lijkt het fenomeen beurs uit de gratie bij bezoekers. Jammer want een evenement als deze met diverse innovaties en publiekstrekkers is bij uitstek het medium om contacten te leggen tussen vraag en aanbod in de fascinerende wereld van de aandrijftechniek.

Het volgende evenement waaraan Apex Dynamics deelneemt is de SPS in Nürnberg van 27 t/m 29 November, wellicht treffen we u daar weer!

Persbericht 30 October 2012, Helmond