Video call een adviseur
Nederlands / English
ZoekenApex search
Terug naar overzicht

World of Technology & Science trekt 21.634 bezoekers!

Daarmee mag de opzet van de WoTS geslaagd worden genoemd. Ook de stand van Apex Dynamics trok veel bekijks, zeker met de Formule-E wagen die prominent aanwezig was. Onze slogan: “Apex Dynamics loopt harder!” kwam in onze stand goed tot uiting, in onderstaande video hebben we een impressie van onze deelname weergegeven. Deze video is uiteraard ook op ons YouTube kanaal te bezichtigen.

Vele bezoekers hebben zich laten fotograferen bij de elektrisch aangedreven bolide. De twee AD110-007 planetaire reductoren, welke hiervoor gebruikt zijn, trokken veel bekijks. Alle gefotografeerde bezoekers maken kans op een echte Race Experience, de loting hiervoor zal binnenkort plaatsvinden. Naast deze blikvanger had Apex Dynamics Bv dit jaar op de WoTS ook twee wereldprimeurs, namelijk de: KF/KH-serie en PIIR-serie.

PIIR-serieKF-serie
De PIIR serie is de haakse uitvoering van onze nieuwe generatie PII serie. Hiermee heeft Apex Dynamics ook in de economie range een haakse planetaire reductoren in haar programma.

Ook de KF- (uitgaande as) en KH- (holle as) serie is een range van haakse reductoren, maar dan met hypoid vertanding! Met een dergelijke vertanding is het mogelijk haakse reductoren te leveren met een zeer lage verdraaispeling en een overbrenging van 3:1 tot 1.000:1.

Op de WoTS 2014 hebben we deze series voor het eerst wereldwijd aan het publiek kunnen laten zien. Zodra alle specificaties bekend zijn zullen we dit uiteraard publiceren. Indien u nu al vragen heeft over deze nieuwe series dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Wij willen graag iedereen bedanken die onze stand tijdens de World of Technology & Science bezocht heeft. Dankzij jullie is dit unieke evenement op het gebied van Technologie een enorm succes geworden.

Persbericht Helmond, 7 augustus 2014