Video call een adviseur
Nederlands / English
ZoekenApex search
Terug naar overzicht

Bezoekt u Apex Dynamics op de Indumation 2015?

De Indumation vakbeurs is dé plek waar de crème de la crème van de Belgische industriële automatiseringswereld elke twee jaar samenkomt, en dan kan Apex Dynamics natuurlijk niet achter blijven! De Indumation staat centraal in ons eerste half jaar van 2015 en we presenteren daarom op de beurs al onze nieuwe producten voor het komende jaar. Hoewel de beurs al op 6 mei begint is er in de avond van 7 mei een wel heel speciale avondopenstelling, de nocturne. Wij nodigen u hier met plezier voor uit en heffen graag het glas met onze relaties.

Wilt u de nocturne meemaken of de beurs op een ander moment bezoeken? Laat het ons weten.

Indumation-banner-336x280pxApex Dynamics exposeert in Hal 1 van de Indumation op stand A14

De website van de Indumation  2015 omschrijft de beurs als volgt : “Industriële automatisering anno 2015 slaat op veel meer dan het louter automatiseren en optimaliseren van productie, processen en grote infrastructuren. Industriële sites en productiebedrijven automatiseren, optimaliseren en monitoren zowel productie, logistiek, energie, supply chain, data als veiligheid. Ongeacht de sector of activiteit, zijn productie- en dienstverlenende entiteiten steeds meer aangewezen op automatisering en optimalisering. Indumation.be is een forum voor zowel het kleine bedrijf, het MKB, grote ondernemingen als overheidsinstellingen, waar technologie en oplossingen aangeboden worden voor elk type en niveau van optimalisering en automatisering!

Indumation.be covert de automatisering en optimalisering van volgende facetten:

  • Factory, Machinery & Production
  • Logistics / Warehouses
  • Process Industry
  • Industrial Buildings, Large Infrastructures & Smart Grids
  • Industrial Software & IT, Industry 4.0 & Cyber Security

Kortom, Indumation.be is the place to be voor iedere professional. De scope evolueert trouwens elke editie met de nieuwste technologietrends en -vereisten die hedendaagse ondernemingen en organisaties vooropstellen.”

Een succesvol concept

Dat de beurs een succes is blijkt wel : het is de derde keer dat hij gehouden wordt en de groei bedroeg vorige editie qua bezoekers 16% en qua oppervlakte 7%. De Indumation 2015 beslaat 3 hallen en is vrijwel volledig volgeboekt!

RackNieuwe producten

Op de Indumation presenteren we maar liefst 4 nieuwe producten! In de eerste plaats tonen we onze nieuwe tandheugel- en rondselsystemen, Apex Dynamics bouwde hiervoor in Taiwan een compleet nieuwe fabriek en of het resultaat er mag zijn laten we u graag zien. Daarnaast hebben we onze populaire AT en P2 series uitgevoerd in nieuwe economy varianten, speciaal voor toepassingen waarin onze kenmerkende RVS uitvoering niet noodzakelijk is, de kwaliteit/prijs verhouding is hierdoor optimaal. Tot slot presenteren wij trots onze nieuwe serie hypoïde reductoren, de KF/KH.

U bent van harte uitgenodigd

Wij nodigen u graag uit voor de Nocturne, een exclusieve avondopenstelling die alleen op uitnodiging toegankelijk is. Deze vind plaats op 7 mei tussen 18:00 en 22:00 en we klinken graag samen op uw succes en onze relatie. Hier kunt u een exclusieve VIP kaart aanvragen!

Mocht u de beurs liever op een ander moment bezoeken, laat het ons weten, dan sturen we u een algemene uitnodiging.

Mogen wij u tijdens de Indumation begroeten?

Persbericht Helmond, 18 Maart 2015