Video call een adviseur
Nederlands / English
ZoekenApex search
Terug naar overzicht

Vakbeurs World of Technology & Science (WoTS) verplaatst naar 2021

De organiserende brancheorganisatie FHI heeft na zorgvuldig overleg met haar partners besloten World of Technology & Science (WoTS) 2020 te verplaatsen naar 2021 in verband met de genomen maatregelen in het kader van het coronavirus.

World of Technology & Science 2020 zou plaatsvinden van dinsdag 29 september t/m vrijdag 2 oktober 2020 in de Jaarbeurs Utrecht. Het besluit om WoTS te verplaatsen naar 2021 geeft duidelijkheid aan alle exposanten en bezoekers van de beurs.

FHI heeft deze beslissing genomen samen met haar partners; o.a. FEDA.
APEX Dynamics BV zou net als vorige editie in 2018 deelnemen op het FEDA Paviljoen.

In de komende maanden zullen alle mogelijke opties voor het najaar van 2021 onderzocht worden. Hierbij is het doel om voor exposanten en bezoekers een fijne beurs neer te zetten waar iedereen elkaar weer kan ontmoeten om gezamenlijk business te creëren. FHI zal met haar partners, exposanten, bezoekers en andere belanghebbenden in nauw contact blijven omtrent de ontwikkelingen.

World of Technology & Science is de grootste industriële vakbeurs van de Benelux. Vijf werelden van technologie en wetenschap komen in deze titel bij elkaar: World of Automation, World of Laboratory, World of Motion & Drives, World of Electronics en Industrial Processing