Video call een adviseur
Nederlands / English
ZoekenApex search
Terug naar overzicht

WoTS 2016: RVS vertragingskasten trekken aandacht

De beurs WoTS 2016 is voor Apex Dynamics succesvol geweest. Niet in de laatste plaats door de enthousiaste Drone activiteiten op onze stand, maar ook door de positieve reacties op onze producten welke we hebben gedemonstreerd tijdens dit fantastische aandrijffeest. Met name onze haakse reductoren uit de economische PII-serie en de rechte en haakse RVS vertragingskasten trokken de aandacht.

21.834 bezoekers voor WOTS 2016

In totaal hebben 21.834 bezoekers de WoTS bezocht. Deze bezoekers waardeerde de beurs met een 7,6 uit 10 punten! Een mooi resultaat, maar ook nog met ruimte voor verbetering.

De opkomst voor het seminar Energy efficiency viel helaas wat tegen. Met een opkomst van slechts 10% van het aantal ingeschreven deelnemers een gemiste kans. Edwin ter Velde had een prachtig verhaal over zijn zere waste / zero energy expeditie naar Antarctica. Diegene die aanwezig waren lieten duidelijk merken onder de indruk te zijn.

wots 2016 beste drone piloot teun dobbelsteen

Drone winnaars

Tijdens de beurs hebben we onze Drone piloot gevonden. Met een parcoursrecord van slechts 2,45 seconde heeft Teun Dobbelsteen de Phantom 3 Advanced Drone gewonnen. Een terechte winnaar die super blij was met deze hoofdprijs. Wie weet zien we binnenkort een keer een mooie luchtopname van Apex Dynamics BV.

Ook de andere prijswinnaars hebben de afgelopen week enthousiast hun wedstrijd drone in ontvangst genomen. Intussen hebben we van een aantal prijswinnaars de terugkoppeling ontvangen dat ze besmet zijn met het Drone virus.

Indumation 2017

Wij kijken terug op een geslaagd evenement en zijn intussen al weer druk bezig met de voorbereiding voor de volgende beurs waar Apex Dynamics aan deelneemt, de Indumation van 8 t/m 10 Februari in de Kortrijk Xpo.

Via deze link kun je al gratis toegangskaarten voor de Indumation 2017 aanvragen!

wots 2016 drone winnaars