Video call een adviseur
Nederlands / English
ZoekenApex search
Terug naar overzicht

Team Rembrandts wint Regional competitie in California

Team Rembrandts heeft de eerste twee weekenden van 2023 keihard gestreden in California. Het is de mooiste en meest succesvolle regional Competitie in 10 jaar Team Rembrandts geschiedenis geworden. Ze hebben alle matches van deze regional gewonnen met nagenoeg maximale ranking punten. Hierdoor hebben ze de hoogste gemiddelde ranking ooit gehaald.

Daarnaast zijn ze uiteindelijk als tweede gerangschikt van de competitie en door de nummer 1 gekozen voor hun alliantie. Samen met deze alliantie zijn ze door alle matches richting de finale gegaan. Met een erg mooie Regional winst tot gevolg!

Awards

Niet alleen op robot vlak is Team Rembrandts in de prijzen gevallen, maar ook op team-awards perspectief hebben ze het fantastisch gedaan. Samen hebben ze niet alleen de jury en de Regionals organisatie, maar ook alle teams bij de Regionals weten te inspireren met hun verhaal en spirit. Dit heeft ertoe geleid dat ze de meest prestigieuze prijs binnen FIRST hebben gewonnen; de Impact Award!

De Impact Award is een prijs bedoeld voor teams die over de jaren heen er alles aan doen om een ‘impact’ te hebben op hun community, zowel binnen als buiten FIRST. Teams die fungeren als een ware ambassadeur voor FIRST en die een inspiratiebron zijn voor alle andere teams. Teams die een plan hebben voor de toekomst en die een verschil zullen maken in de wereld van de techniek!

Als laatste heeft teamlid Merle Leurs zelfs de Dean’s List Finalist award gekregen. Dit is een award voor een individuele student die een verschil weet te maken binnen zijn/haar team en binnen FIRST. Het winnen van deze award bewijst maar weer wat voor een passievolle mensen ze binnen het team hebben en hoeveel talent er in team Rembrandts te vinden is.

Wereldkampioenschap

Sinds begin januari is team Rembrandts al bezig met de robot en met de awards daaromheen. Dat ze nu zoveel prijzen hebben gewonnen is natuurlijk geweldig, maar dit kunnen ze niet alleen. Zonder de support van fans en Partners was het nooit gelukt om zover te komen, niet dit jaar en ook niet alle voorgaande jaren. Namens alle teamleden en FIRST is team Rembrandts super dankbaar voor alles wat iedereen heeft gedaan en ze hopen dit nog flink wat jaren voort te mogen zetten.

Aangezien ze deze weken zowel de Regional als de Impact Award gewonnen hebben, hebben ze letterlijk dubbel en dwars een ticket naar het wereldkampioenschap verdiend!
De komende weken zal het team er daarom ook weer alles aan doen om zich daarop voor te bereiden en ervoor te zorgen dat ze ook daar op hoog niveau mee kunnen spelen!

Team Rembrandts, van harte gefeliciteerd met deze schitterende prestaties. Nu lekker uitrusten en dan snel weer aan de slag met de voorbereidingen op het Wereldkampioenschap.
Succes namens Apex Dynamics BV, we blijven jullie volgen!