Video call een adviseur
Nederlands / English
ZoekenApex search
Terug naar overzicht

Apex Dynamics prijkt op voorvleugel URE17 van University Racing Eindhoven

University Racing Eindhoven (URE), het prestigieuze studententeam dat dit jaar zijn 20-jarig jubileum viert, heeft een spannende aankondiging gedaan. Op donderdag 8 juni werd de URE17, de nieuwste racewagen waarmee URE dit jaar meedingt naar de overwinning in de Formula Student competitie, feestelijk onthuld. Deze dubbele mijlpaal markeert een belangrijk moment in de geschiedenis van URE en zet de toon voor een veelbelovend raceseizoen.

Feestelijke onthulling nieuwe raceauto (URE17)

Het hele URE team, sponsoren, partners, vrienden en familie kwamen samen op de High Tech Campus in Eindhoven om deze feestelijke onthulling bij te wonen. De strip van de High Tech Campus werd om getoverd tot race baan. Een terugblik op de rijke geschiedenis van URE werd gegeven door (oud)coureurs van wagens, zoals de URE06 en de URE09. Met hun indrukwekkende prestaties en behaalde successen lieten zij zien wat het team in het verleden al heeft weten te bereiken. Terwijl de zon hoog aan de hemel straalde, vond de spectaculaire showcase plaats. De voormalige coureurs demonstreerden de snelheid en behendigheid van de URE06 en de URE09, waardoor de aanwezigen werden herinnerd aan de onverschrokkenheid en vastberadenheid van URE om hun grenzen te verleggen. Een eerdere versie van de URE raceauto door een voormalig coureur bestuurd Een eerdere versie van de URE raceauto (URE06), bestuurd door een voormalig coureur

Na deze demonstratie was het aan de team manager van de URE17 om de race wagen van dit jaar te onthullen. Na een woordje van een van de team oprichters van 2003 en het doorlopen van de plannen van dit jaar, was het tijd om het doek van de URE17 te halen. Onder luid applaus kwam de URE17 onder het doek vandaan. De aanblik van de URE17 was adembenemend. Met zijn agressieve en gestroomlijnde ontwerp straalde de racewagen snelheid en kracht uit. Elk detail was zorgvuldig doordacht, van de aerodynamische vormen tot de opvallende kleuren die de identiteit van URE weerspiegelden.

URE17 raceauto van University Racing Eindhoven
De URE17 raceauto
voorvleugel URE17 raceauto met Apex Dynamics logo
Op de voorvleugel prijkt – en daar zijn wij natuurlijk trots op – het logo van Apex Dynamics

Positie op voorvleugel van URE17

Als Apex Dynamics BV kijken we vol verwachting uit naar het komende raceseizoen, waarbij we vol trots onze positie op de voorvleugel van de URE17 innemen. We kijken uit naar een succesvol seizoen en zijn trots om onze naam te verbinden aan de URE17, een symbool van technische excellentie en de vastberadenheid van het URE-team. Samen zullen we de uitdagingen aangaan, de grenzen verleggen en streven naar succes op het circuit. Wij gaan University Racing Eindhoven in elk geval goed in de gaten houden!