Sponsoring van studententeams

Techniek heeft de toekomst en Apex volgt de ontwikkelingen binnen de (aandrijf)techniek natuurlijk op de voet.  Onze bijdrage aan de groei en ontwikkeling van de Nederlandse techniek is het stimuleren van jongeren om iets met techniek te doen. Apex Dynamics zet zich daarom in voor een aantal prachtige initiatieven waarin studenten bezig zijn techniek en wetenschap naar een hoger niveau te tillen. Ons doel: het enthousiasmeren van jeugd voor techniek. 

Bezoek de pagina met meer informatie en nieuwsberichten van de individuele teams of bekijk hieronder de 5 meest recente nieuwsberichten.

Team Rembrandts

Team Rembrandts, team 4481 is een robotica team gevestigd in Eindhoven met studenten en scholieren van Fontys Hogenscholen (Eindhoven), Zwijsen College (Veghel) en het Heerbeeck College. De teamleden bouwen elk jaar een robot om mee te doen aan de internationale First Robotics competitie en werden in 2019 zelfs wereldkampioen.

Lees meer

 

University Racing Eindhoven

Een team van Nederlandse studenten van de Eindhovense TU/e, Fontys en HAN strijdt jaarlijks in een zelfgebouwde, elektrische auto in de Formula Student competitie. URE is een geweldige plek om ervaring op te doen in het ontwerpen, produceren en afstellen van de race auto’s van de toekomst en te leren om een teamspeler te zijn in een uitdagende omgeving.

Lees meer

Teamrembrandts nieuws

University Racing Eindhoven: moving forward

Wat doe je als ambitieus studententeam als je niet meer samen kan werken? Thom ging in gesprek met URE om vooruit te kijken.
Lees artikel >

Team Rembrandts wint weer prijzen in de USA

Ook in seizoen 2020 wint team Rembrandts prijzen, deze keer op de Regional in Los Angeles. De Team Spirit Award en de Dean's List Award
Lees artikel >

Apex Dynamics en Team Rembrandts: al 3 jaar partners in robots én technici van de toekomst

Hoe enthousiasmeren we jongeren voor techniek? Gijs vertelt hoe Team Rembrandts daar met partners zoals Apex Dynamics aan bijdraagt.
Lees artikel >

Productie en testen URE15 van start

Driverless én bestuurd racen met een modulaire raceauto is de missie van team University Racing Eindhoven voor seizoen 2020 met de URE15.
Lees artikel >

URE Video update januari 2020

Februari is al begonnen, tijd voor de maandelijkse video van januari. Bekijk hier de korte samenvatting van de URE verrichtingen van januari!
Lees artikel >
 
Site by Merkelijkheid.nl
Plan nu een Videocall met een adviseur
Gesprek inplannen