Video call een adviseur
Nederlands / English
ZoekenApex search
Terug naar overzicht

Tandheugels en Rondsels Catalogus 2021 van Apex Dynamics

Kon ons programma nog completer?
Jazeker, ook dit jaar heeft Apex Dynamics haar programma voor tandheugels en rondsels weer uitgebreid. In reactie op de groeiende vraag uit de markt zijn er, naast kleinere updates en correcties, twee nieuwe series met rondsels op een steekas toegevoegd. Ook hebben we de indeling en structuur verbeterd zodat je nog beter kan navigeren door ons programma.

Nieuwe series met rondsels op een steekas

Apex Dynamics heeft haar catalogus voor tandheugels en rondsels uitgebreid en voorzien van 2 nieuwe series met rondsels op een steekas. Dit zijn de serie G met spiebaan en serie H met gladde as. Deze zijn leverbaar in module 1,5 tot en met 6, in schuine- en rechtvertande uitvoering, tussen 12 en 30 tanden, kwaliteit DIN5 / e25 en allemaal oppervlakte gehard en geslepen.

Extra maatvoering en specificaties tandheugels en rondsels

Ook zijn er bij vele producten extra maatvoeringen of specificaties (onder andere totale spoed afwijking) opgenomen en zijn er ook enkele producten uit het programma verdwenen. De som is wederom een sterke uitbreiding van ons programma, door deze aanpassingen heeft de catalogus geen 86 maar meer dan 100 pagina’s gekregen.

Curvic-Plate rondsels voor HighTorque tandwielkasten

Voor de overzichtelijkheid zijn de Curvic-Plate rondsels voor de High Torque tandwielkasten verplaatst naar de AP/APC series catalogus die hier te downloaden is. Met deze combinaties zijn voedkrachten mogelijk tot over 200kN en met de hoogste nauwkeurigheid.

Uiteraard zijn alle toevoegingen direct in de Design Tool te downloaden als IGS, DWG, STP en PDF.

De nieuwe Tandheugels en Rondsels Catalogus 2021 van Apex Dynamics download je hier.