Video call een adviseur
Nederlands / English
ZoekenApex search
Terug naar overzicht

Servo Gearbox Converter App: altijd en snel het juiste alternatief

Zoek jij een alternatief voor een type tandwielkast van een ander merk? Deze vraag krijgen wij als uitdager in de markt zeer regelmatig. Met onze 74 series tandwielkasten bieden we vrijwel altijd een passende oplossing, zowel geometrisch als qua specificaties zoals koppels, speling, massatraagheid en krachten. Maar hoe vindt je de juiste? Daarom ontwikkelde Apex Dynamics een Servo Gearbox Converter App die dit een stuk makkelijker maakt.

Een alternatief voor elke tandwielkast

Door onze ervaring kunnen wij deze alternatieven uit ons hoofd selecteren, maar om het makkelijker te maken, hebben onze collega’s van Apex Dynamics LTD. in de UK de Apex Dynamics Servo Gearbox Converter app ontwikkeld. Deze app is beschikbaar voor zowel Android als iOS. Download de app via de Google Play Store of App Store om altijd je persoonlijke converter bij de hand te hebben.

Eenvoudige gebruiksinterface

  1. Het proces is eenvoudig: De app is zeer gebruiksvriendelijk en vereist geen inloggegevens.
  2. Land van aanvraag: Voer het land in van waaruit je de aanvraag verstuurt, zodat je op het einde de contactgegevens van je lokale Apex Dynamics-vestiging ontvangt.
  3. Producent: Vul de producent in waarvoor je een alternatief wilt hebben. De app bevat momenteel de grootste spelers in de markt.
  4. Type en bouwgrootte: Geef het type en de bouwgrootte op van de tandwielkast.
  5. Overbrengverhouding: Voer de overbrengverhouding in.
  6. Aanvullende specificaties: Voor sommige series worden extra vragen gesteld, zoals de backlash (spelingsklasse 1 of S standaard, 0 of R gereduceerd) en shaft type (A of 0 = gladde as, B of 1 = as met spiebaan, 3 = spline- of evolvente as).

Directe resultaat en contactmogelijkheden

Na het invullen van de gegevens klik je op “Convert to Apex product” en zie je de bestelcode van het Apex Dynamics alternatief. Met één klik op “Call us for a quote” krijg je direct het juiste telefoonnummer.

Uitgebreide ondersteuning

Mocht het merk waarvoor je een alternatief wilt hier niet tussen staan, neem dan direct contact op met Apex Dynamics. Ook voor oudere spelingsarme tandwielkasten kunnen we snel helpen dankzij ons uitgebreide fysieke archief.

Gratis beschikbaar

De app is per direct beschikbaar en kan gratis gedownload worden via de App Store of Google Play Store.