Video call een adviseur
Nederlands / English
ZoekenApex search
Terug naar overzicht

Planetaire vertragingskast van Apex Dynamics 10 jaar in de Benelux

Een bijzondere prestatie, als niet-Westerse fabrikant een significant marktaandeel in de traditionele markt voor planetaire vertragingskasten verwerven. Precies wat Apex Dynamics uit Helmond in de afgelopen 10 jaar wist te bereiken. Maar Apex Dynamics ‘loopt harder’ en begint binnenkort ook met de levering van hoge-kwaliteit tandstangen en rondsels. Wat is ons geheim? Wij weten dat het naast kwalitatief hoogwaardige producten vooral gaat om de inzet, inspanning en hoge servicegraad van ons team. De komende 10 jaar zal Apex Dynamics BV zich daarom blijven ontwikkelen tot dé leverancier voor hoog-precisie mechanische aandrijftechniek.

Planetaire vertragingskasten naar Europese markt

Op 1 juni 2016 is het precies 10 jaar geleden dat Apex Dynamics BV als eerste vestiging onder de naam van Apex Dynamics hoog-precisie spelingsarme planetaire vertragingskasten op de Europese markt ging verkopen. Met succes, want nog geen 10 jaar later staat een prachtig distributienetwerk waarbij zo goed als iedere servomotorfabrikant of -distributeur is aangesloten.

Planetaire tandwielkasten, PII serieSinds onze oprichting zijn er nog negen andere zelfstandige, voorraadhoudende en service verlenende vestigingen van Apex Dynamics in Europa geopend maar Apex Dynamics BV in de Benelux is voor de fabriek in Taiwan nog steeds één van de meest succesvolle ‘family members’. Onze unieke marktbenadering en werkwijze maakt dat klanten kunnen rekenen op persoonlijke aandacht, snelle service én levering. Dit in combinatie met de hoogwaardige Apex Dynamics producten zorgt voor een ijzersterke propositie. Simpel gezegd, klanten weten ons te vinden omdat wij harder voor hen lopen.

Symbool van vertrouwen en loyaliteit

Trofee_ApexBV-10-jaar planetaire tandwielkasten trofee“Samen waren wij in staat om een zeer traditionele markt open te breken en voet aan de grond te krijgen in Europa,” zegt Thom van Oss, “een unieke prestatie waar we best even stil bij mogen staan.”Apex Dynamics BV directeur Thom van Oss overhandigde onlangs in Taiwan een bijzondere trofee aan Mr. Robin Chang, president van Apex Dynamics Inc.. Deze trofee staat symbool voor 10 jaar loyaliteit, vertrouwen en nauwe samenwerking, het was voor beiden dan ook een heel bijzonder moment.

Planetaire vertragingskasten voor nagenoeg elke servomotorapplicatie

Het productprogramma van Apex Dynamics is elk jaar verder uitgebouwd. Tegenwoordig leveren we 44 verschillende series planetaire vertragingskasten voor toepassingen in markten als voedingsmiddelen, verpakking, textiel, medisch, grafisch, tuinbouw of automotive. De series laten zich onderscheiden door bijvoorbeeld haakse of rechte, hypoïde of kegelwiel reductoren te gebruiken of door de materiaalkeuze. Zo zijn er bijvoorbeeld geheel in RVS uitgevoerde series maar ook zogenaamde ‘economy’-varianten waarin juist meer economisch interessante materialen gebruikt worden.

De conclusie mag duidelijk zijn:
Apex Dynamics kan voor nagenoeg elke servomotorapplicatie een passende oplossing bieden.

Van planetaire vertragingskasten naar mechanische aandrijftechniek

heugel en rondsel apex dynamicsApex Dynamics Inc. heeft onlangs een tweede fabriek gebouwd. Deze left zich volledig toe op de ontwikkeling en productie van de hoogste kwaliteit tandstangen en rondsels. Deze heugels en rondsels zijn binnenkort uit voorraad leverbaar aan de gehele Europese markt. Uit de grote vraag blijkt dat dit een welkome aanvulling op ons bestaande programma is. Het sluit simpelweg heel natuurlijk aan.

Met de komst van de tandstangen en rondsels dekt alleen planetaire vertragingskasten de lading niet meer, dat moet mechanische aandrijftechniek zijn. De komende 10 jaar gaan wij er dan ook alles aan doen om dé leverancier voor hoog-precisie mechanische aandrijftechniek te zijn. Gelukkig is ons al jaren duidelijk hoe dat moet, door harder voor u te lopen!

Apex Dynamics blijft ook de komende 10 jaar harder voor u lopen

De afgelopen 10 jaar hebben wat ons betreft het bewijs geleverd, harder lopen werkt! Natuurlijk vraagt de markt om kwalitatief hoogwaardige producten, dat is de basis, maar een goede samenwerking vraagt om meer. Snel antwoord op vragen en een duidelijke offerte, korte levertijden (desnoods de volgende dag) en een leverancier die letterlijk achter zijn product en service staat. Dat is in een notendop waarmee Apex Dynamics zich de afgelopen 10 jaar heeft kunnen bewijzen en hoe wij ook de komende 10 jaar tot een succes gaan maken.

Het belangrijkste hebben we bewaard tot het laatst. Wij willen onze klanten bedanken voor de loyaliteit, het vertrouwen (dat het maar mag blijven groeien) en de prettige samenwerking van de afgelopen 10 jaar. Wij beloven bij deze dat wij altijd harder zullen blijven lopen, zonder u waren we nooit zo ver gekomen.

Apex Dynamics BV, net dat stapje extra, sneller en beter. Dat zit na 10 jaar in onze genen, dat gaat echt nooit meer verdwijnen.

Persbericht Helmond, 1 Juni 2016.