Video call een adviseur
Nederlands / English
ZoekenApex search
Terug naar overzicht

Nieuwsbrief Juni 2015

Na een drukke periode van beurzen en andere evenement volgt er nu een relatief “rustige” periode. Relatief, want al onze deelnames hebben tal van nieuwe relaties en projecten opgeleverd.

Dat is natuurlijk mooi, toch hoort daar ook een kritische kanttekening bij. Het lijkt namelijk wel dat met name beurzen steeds minder bezocht worden, dat is natuurlijk een zorgwekkende ontwikkeling.

Een beurs is bij uitstek de gelegenheid om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, zowel aanbieders van evenementen als deelnemers (exposanten) zullen er dan ook alles aan moeten doen om deze “negatieve” trend van alsmaar dalende bezoekersaantallen ten goede te doen keren en weer meer bezoekers aantrekken.

Graag staan we in onze nieuwsbrief even stil bij de topprestatie die René Verbruggen wederom leverde aan de strijd tegen kanker. Deze keer samen met heel zijn familie. Voor het derde jaar op rij hebben wij mogen bijdrage aan zijn sportieve prestatie tijdens de Alpe ‘d Huzes. René, bedankt voor die mogelijkheid. Top!

Hoe ver kan je rijden op één liter brandstof? Dat is de uitdaging tijdens de Shell Eco Marathon. Apex Dynamics BV was sponsor van maar liefst drie teams tijdens
de laatste editie van dit unieke evenement!
Lees meer >>>

Apex Dynamics produceert en ontwikkelt tandwielkasten, en het woord zegt het al: dit kan niet zonder tandwielen. Maar waar komen tandwielen nu werkelijk vandaan? Waren het de Grieken, of mag moeder Natuur deze uitvinding op haar naam schrijven? We zijn eens wat dieper in de historie van de basis van ons product gedoken.
Lees meer >>>

Een planetaire of kegelwiel reductor wordt in nagenoeg alle gevallen gemonteerd op een servomotor. Maar waarom is dat eigenlijk? Wat is een servomotor, wat doet zo’n motor in een applicatie en waarom is het juist belangrijk om een dergelijke servomotor in combinatie met een reductor te gebruiken.
Lees meer >>>

De zomertijd komt er nu aan, als de tekenen niet bedriegen wordt dat zeker geen komkommertijd. Veel van onze partners en relaties zijn druk bezig met allerlei mooie applicaties. Daarom blijft Apex Dynamics BV tijdens de gehele vakantieperiode gewoon open.

Uiteraard gaan we ieder afzonderlijk wel genieten van een heerlijke zomervakantie, en dat wensen we al onze relaties ook graag toe. Geniet van de heerlijk periode die er aan komt, rust lekker uit tijdens de welverdiende vakantie zodat de batterijen weer opgeladen zijn voor een ongetwijfeld fantastisch 2e helft van het jaar.

Met vriendelijk groet,

Thom van Oss en Eric Megens
Apex Dynamics BV


We versturen onze nieuwsbrief per kwartaal, maar via social media delen we al ons nieuws veel sneller. Zijn wij al met elkaar verbonden?

Mochten wij u nog niet hebben kunnen vinden, stuur ons dan een bericht via Twitter, LinkedIn, Facebook of YouTube, wij houden u namelijk graag nauwlettend in de gaten!