Video call een adviseur
Nederlands / English
ZoekenApex search
Terug naar overzicht

After movie: Presentatie URE13 en URE’s 15e jubileum

Tijdens de presentatie van de URE13 op 1 juni werd het complete team opgesplitst in verschillende sub teams om het iconische 18 Septemberplein om te vormen tot een eenmalig racecircuit. De transformatie van het 18 Septemberplein resulteerde in de perfecte sfeer om het 15-jarig jubileum van URE te vieren. Fans van alle leeftijden verzamelden zich voor demonstraties van onze “oude” verbrandingswagen (URE04) en één van oudere elektrische auto (URE09).

18 Septemberplein race circuit EindhovenHoewel het een beetje regende, verzamelden meer dan 500 mensen zich op het 18 Septemberplein om de onthulling van de URE13 te bekijken.
Aan het einde van de presentatie werd de URE13 op spectaculaire wijze onthuld met muziek, confetti en rook. Daarna toonde de URE13 zijn mogelijkheden door enkele ronden te rijden.

Tijdens de demonstratie nam het aantal kilometers op de teller weer toe met een paar kilometer, nu bijna een totaal van 250 kilometer. Na een spectaculaire demonstratie hadden het team en de partners een geweldige after party in het studentenhotel.

Team URE bedankt alle partners en teamleden voor al het harde werk dat dit mogelijk heeft gemaakt!

Veel publiek tijdens de presentatie en demonstraties

De komende weken zal het team bezig zijn met meer testdagen om de mechanische setup, besturingsalgoritmen te optimaliseren en de auto klaar te maken voor het raceseizoen! Eerste stop is de Formula Student pre-evenement Evo Days in België, waarbij de auto klaar moet zijn voor de volledige technische controle, het technisch ontwerp, de bedrijfspresentatie, autocross en uithoudingsvermogen. Dan is team URE en de URE13 volledig voorbereid voor de eerste race: Formula Student Nederland op 9 juli op de TT Assen.