Video call een adviseur
Nederlands / English
ZoekenApex search
Terug naar overzicht

University Racing Eindhoven: moving forward

Wat doe je als ambitieus studententeam als je niet meer samen kan werken? University Racing Eindhoven werkte keihard aan de raceauto voor dit seizoen maar werd net als iedereen overvallen door de komst van Covid-19. Dat betekende onderdelen van de drive chain verspreid over de campus maar het werk kon gelukkig voor een deel doorgaan. Hoewel er geen races zijn dit seizoen ging Thom van Oss bij URE op bezoek om eens terug én vooruit te kijken.

In de video horen we van Team Manager Tom Oosterholt niet alleen hoe het team omging met de crisis maar juist hoe de studenten alweer vooruit kijken naar volgend jaar:

Move forward

Apex Dynamics levert de essentiële onderdelen voor de lineaire aandrijving van machines en robots. Maar dat blijft niet bij tandwielkasten, tandheugels en rondsels. Apex Dynamics voorziet haar klanten en de markt waar nodig van de kennis en expertise waarmee je verder komt. Waarmee we allemaal verder komen.

En omdat groei en vernieuwing ook ontstaat waar nieuw bloed de markt op komt willen wij ook daar ons steentje bijdragen. Wij sponsoren daarom een aantal studententeams die met techniek het verschil maken met als doel jongeren te interesseren voor de techniek.