Video call een adviseur
Nederlands / English
ZoekenApex search
Terug naar overzicht

Presentatie URE14 van University Racing Eindhoven

Afgelopen woensdag 12 juni was het dan zover… de presentatie van de elektrische én autonome racewagen URE14D/E van University Racing Eindhoven (URE). De presentatie vond plaats op de TU/e Campus in Eindhoven. Maandenlang hebben de studenten naar dit moment toegewerkt en het raceseizoen kan binnenkort beginnen!

Komende wedstrijden

De eerste wedstrijd waar de auto te bewonderen zal zijn is op het TT circuit te Assen begin juli. Het is een meerdaags evenement en de auto kan punten scoren op verschillende onderdelen. In Assen doet URE mee in de elektrische klasse. Het ombouwen van de raceauto naar een autonoom drijvende wagen duurt even dus URE heeft ervoor gekozen om de autonome prestaties van de wagen te laten zien op het Riccardo Paletti circuit in Italië.

Het raceseizoen zal eindigen op het historische Hockenheimring circuit in Duitsland.

Sponsorship URE

Wij zijn trots op wat URE nu al bereikt heeft en hebben de auto vol bewondering bekeken. Apex Dynamics kijkt enorm uit naar de eerste wedstrijd waarbij we dan ook aanwezig zullen zijn om het team aan te moedigen. Halverwege juli komen we weer met een mooie update en zullen we meer weten over de prestaties van de URE14D/E!