University Racing Eindhoven

Apex Dynamics BV is trotse sponsor van University Racing Eindhoven.

University Racing Eindhoven (URE) staat voor technologische innovatie, teamwork en een passie voor engineering. Door deel te nemen aan de Formula Student wedstrijd, ’s werelds grootste engineering ontwerp competitie, proberen het team haar zelf en haar auto’s naar nieuwe limieten te brengen!

Gebruik makend van de combinatie van technische vaardigheden van alle leden en enige hulp van gewaardeerde sponsors, zijn ze in staat elk jaar een revolutionaire hightech elektrische Formule-stijl race auto te bouwen.

Al met al is URE een geweldige plek om ervaring op te doen in het ontwerpen, produceren en tunen van de race auto’s van de toekomst en om een teamspeler te zijn in een omgeving van zeer gemotiveerde technische studenten.

Bezoek de website van University Racing Eindhoven voor alle details.

University Racing Eindhoven Nieuws

University Racing Eindhoven: moving forward

Wat doe je als ambitieus studententeam als je niet meer samen kan werken? Thom ging in gesprek met URE om vooruit te kijken.
Lees artikel >

Productie en testen URE15 van start

Driverless én bestuurd racen met een modulaire raceauto is de missie van team University Racing Eindhoven voor seizoen 2020 met de URE15.
Lees artikel >

URE Video update januari 2020

Februari is al begonnen, tijd voor de maandelijkse video van januari. Bekijk hier de korte samenvatting van de URE verrichtingen van januari!
Lees artikel >

URE versus Koninklijke Landmacht, wie gaat er winnen?

De strijd tussen de Fennek van de Koninklijke Landmacht en de #URE13 van TUE. In Oirschot staan de twee teams klaar om van start te gaan. Wie zal er winnen?
Lees artikel >

URE op de Hockenheimring tijdens Formula Student

URE heeft in Duitsland gestreden tijdens de Formula Student Race en met resultaat: ze behaalden een overall 5e plaats! In dit artikel blikken we terug.
Lees artikel >

Partnerdag elektrisch racen met Team URE

Deze week heeft University Racing Eindhoven (URE) meegedaan aan de Formula Student op TT circuit Assen. Apex Dynamics was er bij en doet verslag.
Lees artikel >

Presentatie URE14 van University Racing Eindhoven

Afgelopen woensdag 12 juni was de presentatie van de elektrische én autonome racewagen URE14D/E van University Racing Eindhoven (URE).
Lees artikel >

University Racing Eindhoven: de laatste fase

De elektrische raceauto, de URE14, is bijna af! Behalve een elektrische auto is dit ook een autonoom rijdende auto. Lees hier over de uitdagingen.
Lees artikel >

University Racing Eindhoven: Design en productie racewagen URE14

We bezochten Team URE op de techcampus in Eindhoven.We spraken met Dion Engels (CEO URE) over de voorbereidingen op de Formula Student Race.
Lees artikel >

Onderhoud aan tandwielkasten URE13, essentieel

Onderdeel van het bouwen van een Formula Student-racewagen is het onderhouden ervan. Met name de tandwielen worden letterlijk flink aan de tand gevoeld.
Lees artikel >

Sfeerimpressie: de toekomst in aandrijftechniek op WoTS

Van 2 t/m 5 oktober was Apex Dynamics aanwezig op de World of Technology & Science beurs in de jaarbeurs. Bekijk hier een sfeerimpressie van de WoTS beurs
Lees artikel >

Apex Dynamics aanwezig bij de Student Formula Races

We waren erbij tijden de Student Formula Race op het Racecircuit te Assen en maakten deze 2 films die de passie van Team URE goed weergeeft.
Lees artikel >

URE verlegt al vijftien jaar de grenzen

Dit jaar viert URE haar derde lustrum, in dit artikel staat een overzicht van de historie van dit enthousiaste studenten team van TU/e.
Lees artikel >

4 trofeeën voor URE tijdens Evodays in Genk

URE heeft deel genomen aan het Pre-Formula Student-evenement Evodays om zich volledig voor te bereiden op de aankomende races. Tijdens dit evenement namen ze maar liefst 4 prij...
Lees artikel >

After movie: Presentatie URE13 en URE’s 15e jubileum

Op 1 juni werd de URE13 door het URE team onthuld. Hier is de after movie van dit spectaculaire evenement op het 18 Septemberplein te Eindhoven.
Lees artikel >

Vooruitblik op Formula Student races van University Racing Eindhoven

Wat staat er dit raceseizoen op de planning voor URE en hoe blijven ze zichzelf uitdagen? We bespreken het met Alex Pap.
Lees artikel >

Maak kennis met de URE13

Met trots presenteert URE het ontwerp van de gloednieuwe elektrische raceauto, de URE13. Hiermee gaan ze aan diverse competities in Europa deelnemen.
Lees artikel >

Apex Dynamics trotse sponsor University Racing Eindhoven

University Racing Eindhoven (URE) staat voor technologische innovatie, teamwork en een passie voor engineering. Apex Dynamics BV is trots om sponsor te mogen zijn van dit team enthousiaste studenten van de TU/Eindhoven.
Lees artikel >
 
Site by Merkelijkheid.nl
Plan nu een Videocall met een adviseur
Gesprek inplannen