Spelingsarme tandwielkasten, tandheugels en rondsels

University Racing Eindhoven


URE12 in actie

Apex Dynamics BV is trotse sponsor van University Racing Eindhoven.

University Racing Eindhoven (URE) staat voor technologische innovatie, teamwork en een passie voor engineering. Door deel te nemen aan de Formula Student wedstrijd, ’s werelds grootste engineering ontwerp competitie, proberen het team haar zelf en haar auto’s naar nieuwe limieten te brengen!

Gebruik makend van de combinatie van technische vaardigheden van alle leden en enige hulp van gewaardeerde sponsors, zijn ze in staat elk jaar een revolutionaire hightech elektrische Formule-stijl race auto te bouwen.

Al met al is URE een geweldige plek om ervaring op te doen in het ontwerpen, produceren en tunen van de race auto’s van de toekomst en om een teamspeler te zijn in een omgeving van zeer gemotiveerde technische studenten.

Bezoek de website van University Racing Eindhoven voor alle details.

Laatste University Racing Eindhoven nieuws


Apex Dynamics BV is vanaf dit jaar trotse sponsor van University Racing Eindhoven. En het mes snijdt aan twee kanten, we kunnen studenten enthousiast maken voor (mechanische) aandrijftechniek terwijl we onze maatschappelijke betrokkenheid onderstrepen. Wij steunen het studententeam niet alleen financieel maar dragen ook veel kennis en expertise over op het gebied van mechanische aandrijftechniek […]

Lees meer