Video call een adviseur
Nederlands / English
ZoekenApex search
Terug naar overzicht

Apex presenteert de toekomst van aandrijftechniek op de WOTS 2018!

Wij staan dit jaar weer met onze stand op World of Technology & Science 2018 (WoTS), ditmaal als onderdeel van de FEDA lounge (10 B036). Wij presenteren daar de toekomst van de aandrijftechniek en hebben hiervoor Team Rembrandts en het University Racing Team Eindhoven meegenomen! Daarnaast tonen wij één van onze nieuwste en krachtigste tandwielkasten uit ons programma welke we kunnen leveren tot een koppel van 11.000 Nm.

Wat doet Apex Dynamics precies? Wij leveren uit voorraad een compleet programma spelingsarme tandwielkasten, tandheugels en rondsels. Ons hele programma is uitgevoerd in de meest gangbare afmetingen in de markt waardoor een overstap op de producten van Apex Dynamics minimale impact heeft op engineering en montage.

Apex Dynamics loopt harder. Maar harder lopen gaat verder dan het feit dat u bestelde producten vaak al binnen 2 weken in huis heeft. Wij staan bekend om het leveren van service op het allerhoogste niveau en dat begint bij het enthousiast, intensief en persoonlijk onderhouden van contact met al onze klanten en partners. De WoTS is daarvoor de uitgelezen mogelijkheid en wij hopen, net als in voorgaande jaren, weer veel relaties te mogen begroeten.

University Racing Eindhoven

University Racing Eindhoven (URE) staat voor technologische innovatie, teamwork en een passie voor engineering. Door deel te nemen aan de Formula Student wedstrijd, ’s werelds grootste engineering ontwerp competitie, probeert het team zichzelf en de auto’s naar nieuwe limieten te brengen!

Gebruikmakend van de combinatie van technische vaardigheden van alle leden en enige hulp van gewaardeerde sponsors, zijn ze in staat elk jaar een revolutionaire hightech elektrische Formule-stijl race auto te bouwen.

Al met al is URE een geweldige kans om ervaring op te doen in het ontwerpen, produceren en tunen van de raceauto’s van de toekomst en om een teamspeler te zijn in een omgeving van zeer gemotiveerde technische studenten.

Apex Dynamics levert een bijdrage aan het succes van het studententeam niet alleen door financiële steun maar ook de overdracht van know-how van mechanische aandrijftechniek en alle andere aspecten die bij een dergelijke competitie komen kijken.

Benieuwd naar wat de studenten van de school dit jaar gebouwd hebben? De University Racing Eindhoven (URE) toont hun hightech revolutionaire elektrische Formule-style racewagen op de beursvloer van de FEDA Lounge!

Je kunt je hier registreren voor een gratis beursbezoek en deelname aan het seminarprogramma en/of beursprojecten.

Apex Dynamics gelooft in de toekomst van (aandrijf)techniek en wetenschap. Wij zijn daarom trotse sponsor van team Rembrandts! Deze groep technische studenten heeft op het Wereldkampioenschap FIRST Robotics onder andere de Engineering Inspiration Award gewonnen!

Als aandrijftechniekleverancier dragen wij graag een steentje bij aan het promoten van techniek en wetenschap onder jongeren. Bekijk de video over onze samenwerking:

Op de WoTS is Team Rembrandts aanwezig om hun geavanceerde robots te demonstreren, geavanceerde mechanische aandrijftechniek is daarbij van cruciaal belang.

Tot ziens op de beurs! Registratie voor gratis beursbezoek is open en kan hier.