Video call een adviseur
Nederlands / English
ZoekenApex search
Terug naar overzicht

Deep Space Game, de 2019 uitdaging voor Team Rembrandts

De FIRST Robotics Competition game voor 2019 is onthuld. Het is een opwindend spel. Bekijk hier de animatie van het spel voor 2019, bestemming: Deep Space Game!!

Afgelopen zaterdag heeft Team Rembrandts de spelregels ontvangen voor het First Robotics Competition spel van 2019. Tijdens een live stream kregen alle teams wereldwijd de uitdaging voor dit jaar gepresenteerd. Het is weer een spannend spel geworden met veel technische en strategische elementen.

Spelregel presentatie 2019

Op zondag 06-01-2019 werd het nieuwe spel en de plannen gepresenteerd door team Rembrandts aan familie, vrienden en partners. Daar werd tevens de nieuwe “pit-box” met flight-cases getoond. Door deze nieuwe pit-box is het team in staat nog sneller te kunnen starten tijdens de diverse competities zonder eerst kostbare tijd met opbouwen van de pit-box te verliezen. Ook hebben ze een compleet nieuwe flight-case, c.q. werkplaats, waar alle onderdelen in passen en die in no-time omgebouwd kan worden tot goed ge-outilleerde werkplaats.

Met het vrijgeven van de spelregels is ook de bouwperiode voor de  nieuwe robot van 2019 gestart. Team Rembrandts heeft 6 weken de tijd om een robot te bouwen waarmee ze aan de regionals in America gaan deelnemen. Het doel is om over 4,5 week de robot klaar te hebben zodat ze ook nog voldoende tijd hebben om te oefenen om de robot en het spel goed te beheersen.

Wij wensen Team Rembrandts heel veel succes de komende weken, we blijven jullie op de voet volgen.